Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

Καθαρισμός με αυγό (2)

Τα αυγά χρησιμοποιούνται για προστασία και για απορρόφηση της αρνητικής ενέργειας. Η παράδοση λέει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσεις αυγά μαύρης χήνας, όμως οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε οποιοδήποτε αυγό.

Αρχικά πρέπει να το καθαρίσουμε ρίχνοντας νερό της Florida ή Αγιασμό και αφήνοντάς το να στεγνώσει. Μόλις στεγνώσει, γέμισε τη μπανιέρα με νερό και μπες μέσα, οραματίσου ότι το αυγό απορροφάει όλη την αρνητική ενέργεια που έχεις μέσα σου καθώς το τρίβεις στο σώμα σου. 
Ξεκίνα από την κορυφή του κεφαλιού και συνέχισε με φορά προς τα κάτω, μέχρι να φτάσεις στα δάχτυλα των ποδιών.

Βγες απ’το μπάνιο, σπάσε το αυγό και άδειασε το περιεχόμενό του σ’ένα γυάλινο διαφανές ποτήρι που θα έχεις γεμίσει με νερό μέχρι τη μέση. Παρατήρησε το χρώμα και τα σημάδια που τα σχηματιστούν στον κρόκο.
●αν ο κρόκος είναι λείος και καθαρός και δεν υπάρχουν σημάδια από αίμα, φυσαλίδες ή άσχημη μυρωδιά, τότε είμαστε καθαροί.

●αν σχηματιστεί μια γυναικεία ή αντρική φιγούρα, τότε κάποια γυναίκα ή άντρας αντίστοιχα μας είχε κάνει μάγια.


●αν σχηματιστεί το σχήμα ενός ματιού, τότε βρισκόμαστε υπό την επιρροή του κακού ματιού (ζήλια, φθόνος, το «μάτιασμα» που λέμε).


●αν σχηματιστεί κάποιο πουλί, όπως κουκουβάγια ή κοράκι, τότε σημαίνει ότι μας έχουν κάνει μάγια.


●αν υπάρχουν κηλίδες αίματος τότε μας έχουν κάνει δυνατά μάγια με σκοπό να καταστραφούμε εντελώς. Συνήθως τα θύματα αυτής της μαγείας αποτυγχάνουν σε όλους τους τομείς της ζωής, τους λείπει η ενέργεια και ο ενθουσιασμός για το οτιδήποτε και έτσι οδηγούνται στην αποτυχία. Το αίμα μπορεί να είναι ξεκάθαρο ή ο κρόκος να είναι κόκκινος ή να κοκκινίζει.


●επίσης κοιτάζουμε το χρώμα στο ασπράδι, αν είναι σκούρο και σκοτεινό ή αφρώδες τότε σημαίνει ότι είσαι φοβισμένος και ότι η ψυχή σου χρειάζεται περισσότερη αυτοπεποίθηση.


●αν το νερό είναι λευκό και νεφελώδες τότε είναι ένδειξη μαγείας.


●αν το νερό μυρίζει άσχημα τότε είναι σημάδι μαγείας με σκοπό να φέρει κακοτυχία και αποτυχία στο άτομο. Επίσης μπορεί να δείχνει ένα κακό πνεύμα που σου έχουν στείλει. Αν η μυρωδιά μοιάζει με θειάφι τότε η κατάσταση είναι πολύ πιο σοβαρή.


●αν σχηματιστούν «μαργαριτάρια», δηλαδή μικρές φουσκαλίτσες πάνω στο νερό δείχνει τα καλά πνεύματα που σε προστατεύουν.


●αν σχηματιστούν «κλουβιά» στο νερό, δηλαδή θολά σχήματα σαν μπαλόνι, τότε το άτομο έχει παγιδευτεί στην τωρινή κατάσταση η οποία δεν πρόκειται να βελτιωθεί σύντομα. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε μαγεία ή σε δικές μας λάθος επιλογές.


Αν κατά τη διάρκεια του καθαρισμού το αυγό σπάσει στα χέρια σου σημαίνει ότι τα κακά πνεύματα προσπαθούν να σε εμποδίσουν απ’το να προστατευτείς.

Αν σου πέσει και σπάσει στο πάτωμα δηλώνει επίσης μια σοβαρή κατάσταση μαγείας.

Η διαδικασία αυτή μπορεί  να καθαρίζει την ενέργειά μας προσωρινά, αν υπάρχουν όμως σημάδια μαγείας πρέπει να κάνουμε λύσιμο και προστασία για να απαλλαγούμε μια και καλή.


Είναι απαραίτητο στο τέλος να πετάξεις το αυγό για να μην γυρίσει η αρνητικότητα πάλι πάνω σου, γι’αυτό μόλις τελειώσεις άδειασε το ποτήρι σε ένα σταυροδρόμι ή στη ρίζα ενός δέντρου. Αν πάλι έχεις κάνει το καθαριστικό μπάνιο αλλά δεν θέλεις να σπάσεις το αυγό στο ποτήρι και να το «διαβάσεις», πέτα το με δύναμη στον κορμό ενός δέντρου για να σπάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου