Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

Επανασύνδεση με τον ψαλμό 68

Μπορείς να κάνεις αυτή τη διαδικασία για τον πρώην αγαπημένο σου ή για κάποιο φίλο ή για συγγενή σου, και γενικά για όποιο άτομο με το οποίο έχετε απομακρυνθεί και θέλεις πίσω στη ζωή σου.

Χρειάζεσαι αλάτι και ζάχαρη. Το αλάτι θα απομακρύνει την αρνητικότητα μεταξύ σας ενώ η ζάχαρη γλυκαίνει την κατάσταση.

Ξεκίνα οποιαδήποτε μέρα σε Γέμιση. Ξύπνα νωρίς το πρωί, την ώρα που ανατέλλει ο ήλιος, και βγες στο μπαλκόνι ή στον κήπο να βλέπεις την ανατολή του. Δεν πρέπει να έχεις φάει, πιεί ή μιλήσει σε κανέναν μέχρι τότε.

Στα χέρια σου θα έχεις ανακατεμένα μια τσιμπιά αλάτι μαζί με μια τσιμπιά ζάχαρη. Κοιτάζοντας στην ανατολή, διάβασε τις παραγράφους 1 έως 10 από τον ψαλμό 68.
Ας εγερθή ο Θεός, και ας διασκορπισθώσιν οι εχθροί αυτού· και ας φύγωσιν απ' έμπροσθεν αυτού οι μισούντες αυτόν. Καθώς αφανίζεται ο καπνός, ούτως αφάνισον αυτούς· καθώς διαλύεται ο κηρός έμπροσθεν του πυρός, ούτως ας απολεσθώσιν οι ασεβείς από προσώπου του Θεού. Οι δε δίκαιοι ας ευφραίνωνται· ας αγάλλωνται ενώπιον του Θεού· και ας τέρπωνται εν ευφροσύνη. Ψάλλετε εις τον Θεόν· ψαλμωδείτε εις το όνομα αυτού· ετοιμάσατε τας οδούς εις τον επιβαίνοντα επί των ερήμων· Κύριος είναι το όνομα αυτού· και αγάλλεσθε ενώπιον αυτού. Πατήρ των ορφανών και κριτής των χηρών, είναι ο Θεός εν τω αγίω αυτού τόπω. Ο Θεός κατοικίζει εις οικογένειαν τους μεμονωμένους· εξάγει τους δεσμίους εις αφθονίαν· οι δε αποστάται κατοικούσιν εν γη ανύδρω. Θεέ, ότε εξήλθες έμπροσθεν του λαού σου, ότε περιεπάτεις διά της ερήμου· η γη εσείσθη, και αυτοί οι ουρανοί έσταξαν από προσώπου του Θεού· το Σινά αυτό εσείσθη από προσώπου του Θεού, του Θεού του Ισραήλ. Θεέ, έπεμψας βροχήν άφθονον εις την κληρονομίαν σου, και εν τη αδυναμία αυτής συ ανεζωοποίησας αυτήν. Η συναγωγή σου κατώκησεν εν αυτή· Θεέ, έκαμες ετοιμασίαν εις τον πτωχόν διά την αγαθότητά σου.

Φώναξε το άτομο με το όνομά του 3 φορές. Φέρε την εικόνα του στο μυαλό σου και συγκεντρώσου πολύ δυνατά. Καθώς το κάνεις φύσα το αλάτι και τη ζάχαρη απ'το χέρι σου στον αέρα.


Επανάλαβε αυτή τη διαδικασία καθημερινά, σε όλη τη διάρκεια της γέμισης. Το άλλο άτομο να αισθανθεί την σκέψη σου και θα θελήσει να έρθει σε επαφή μαζί σου.

4 σχόλια:

 1. παρακαλω να μου πειτε αν γινεται να φερω πισω τον πρωην μου που ειναι αρραβωνιασμενος?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. otan pisteyeis stin magia epikinonis me ton heo ...opote ekplironete....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ειναι τοσο μεγαλη η αγαπη μου για αυτον. Κι εκεινος εχει μεγαλυτερη αγαπη για εμενα.. εμαθε πραγματα για το παρελθον μου και δν μπορει να τα δεχτει.. βοηθηστε με θελω ο θεος να μου τον στειλει πισω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κατερίνα μου δοκίμασέ το, δεν έχεις να χάσεις τίποτα! Οι ψαλμοί είναι πολύ δυνατοί, βάλε όλη σου την πίστη και την αγάπη και δεν θα χάσεις!
   Δώστου λίγο χρόνο να "χωνέψει" αυτά που έμαθε... η αγάπη όλα τα νικάει στο τέλος. Εύχομαι να υπερισχύσει η αγάπη του για σένα και να είσαστε ξανά μαζί!!!

   Διαγραφή