Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

Οι φάσεις της Σελήνης

●Στη φάση της Γέμισης κάνουμε εργασίες για να έλξουμε κάτι. «Όπως γυρίζει και γεμίσει το φεγγάρι, έτσι γεμίσω και εγώ με αυτό που θέλω...» Τότε κάνουμε ξόρκια ερωτικά, για να αποκτήσουμε χρήματα, για να πάνε καλά οι δουλειές, για τύχη, προστασία, και γενικά για καθετί καλό και θετικό.

●Στη φάση της Χάσης κάνουμε εργασίες για να διώξουμε κάτι. «Όπως γυρίζει και χάνεται το φεγγάρι, έτσι να χαθεί και από μένα...». Τότε κάνουμε λυσίματα, επιθετικά ξόρκια, δέσιμο και πάγωμα εχθρού, ξόρκια χωρισμού, εξαγνισμό και καθαρισμό.

●Η μέρα της Πανσελήνου θεωρείται η πιο δυνατή ενεργειακά, ασχέτως με το τι μέρα θα πέσει. Τότε κάνουμε όλα τα ξόρκια της γέμισης για να δώσουμε ενέργεια στο maximum. Κυρίως το βράδυ της Πανσελήνου, σε ζυγή ώρα (10 ή 12 τα μεσάνυχτα) είναι ιδανικό για ερωτικά ξόρκια.
●Η Νέα σελήνη «είναι η στιγμή που το παλιό φεύγει και χάνεται ενώ το καινούριο δεν έχει εμφανιστεί ακόμα.»

Όποιο ξόρκι αν κάνετε στη Νέα Σελήνη θα αποκτάει δύναμη όλο και περισσότερο καθώς περνάει ο καιρός. Θα αυξάνεται αργά αλλά σταθερά.

Ιδανική μέρα για καινούρια ξεκινήματα, πχ. για αναζήτηση δουλειάς.
Ιδανική μέρα για να διώξουμε κακοτυχία και αρνητικές καταστάσεις & να υποδεχτούμε καινούριες και καλές.
Μια δυνατή μέρα για να στείλουμε προσευχές και επιθυμίες στο σύμπαν.
Αν φτιάξεις ένα έλαιο ή φίλτρο στη Νέα σελήνη, αυτό θα γίνεται πιο δυνατό με την πάροδο του χρόνου.
Αν κάνουμε λύσιμο στη Νέα σελήνη, θα μειωθούν οι κακοτυχίες λόγου του ότι η σελήνη παραμένει σκοτεινή, όμως λόγω της ενεργειακής πύλης θα δυναμωθεί το καινούριο, οι καινούριες ελπίδες και στόχοι. Θα ανοίξει η πόρτα του ευνοικού και θα έχει τερματιστεί η κακοτυχία –και αυτό θα δυναμώνεται με την πάροδο του χρόνου.

●Η Σκοτεινή Σελήνη είναι και αυτή πολύ ισχυρή ενεργειακά, με ενέργειες αβέβαιες και απρόβλεπτες, γι’αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο αν θα επιλέξουμε να εργαστούμε αυτήν τη μέρα. Είναι κατάλληλη:

Για να κάνουμε επιθετική μαγεία και να καταραστούμε έναν εχθρό.
Για να αντιμετωπίσουμε μαγικές επιθέσεις και να επιστρέψουμε το κακό στον αποστολέα του.
Για απόδοση δικαιοσύνης.
Για να δέσουμε έναν εχθρό.

1 σχόλιο: