Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

Πλανητικές ώρες

Ό,τι ισχύει για τις ημέρες, ισχύει και για τις αντίστοιχες πλανητικές ώρες. Δεν αρκεί να έχουμε επιλέξει μόνο την κατάλληλη μέρα για την εργασία μας, αλλά και την κατάλληλη ώρα. Οι πλανητικές ώρες διαρκούν περίπου από 40 λεπτά έως μία ώρα η καθεμία. Μας ενδιαφέρει μόνο σε τι ώρα θα ξεκινήσουμε και όχι τι ώρα θα τελειώσουμε.

**Η πρώτη πλανητική ώρα είναι η αντίστοιχη της κάθε ημέρας. Για παράδειγμα η πρώτη πλανητική ώρα της Κυριακής, είναι πάντοτε ώρα ήλιου. Αυτή λοιπόν η πρώτη ώρα, είναι και η πιο δυνατή ώρα στην ημέρα.**Στη μαγεία, η μέρα ξεκινάει και τελειώνει με την ανατολή του ήλιου. Για παράδειγμα αν σήμερα ο Ήλιος ανατέλλει στις 6.05, αυτή είναι η ώρα που ξεκινάει η (μαγική) μέρα μου. Η (μαγική) μέρα μου τελειώνει με την επόμενη ανατολή του ήλιου, η οποία σηματοδοτεί και την έναρξη της επόμενης (μαγικής) ημέρας.

**Επομένως η έναρξη της πρώτης πλανητικής ώρας συμπίπτει πάντοτε με το χάραμα της αντίστοιχης μαγικής πλανητικής ημέρας.


**Μπορούμε να κάνουμε διάφορους συνδυασμούς με πλανητικές μέρες και ώρες.

●Χρησιμοποιούμε την ίδια ώρα με την αντίστοιχη μέρα, για να εξαντλήσουμε την ενέργειά της στο μέγιστο.

●Για ερωτικά ζητήματα προτιμούμε τους εξής συνδυασμούς: ημέρα και ώρα Αφροδίτης (για γνήσιο έρωτα), ημέρα Αφροδίτης και ώρα Άρη, ημέρα Άρη και ώρα Αφροδίτης, ημέρα Αφροδίτης/Ήλιου και ώρα Αφροδίτης/Ήλιου (για γάμο και ξεκίνημα νέας σχέσης), ημέρα Αφροδίτης και ώρα Ερμή (για ερωτική επικοινωνία) κλπ (οι ώρες να είναι ζυγές).


●Για οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα προτιμούμε τους συνδυασμούς Δία, Ήλιου και Ερμή (αν η δουλειά μας έχει να κάνει με το εμπόριο), ενώ για να έλξουμε χρήματα επιλέγουμε ημέρα και ώρα Δία (οι ώρες να είναι ζυγές).


●Για προστασία επιλέγουμε ημέρα και ώρα Ήλιου ζυγή.

●Για λυσίματα επιλέγουμε ημέρα και ώρα Κρόνου μονή (σε χάση).
●Για καινούρια ξεκινήματα, εκρηκτικός συνδυασμός είναι Νέα Σελήνη σε ζυγή ώρα Ήλιου.

**Ξεκινάμε σε ζυγές ώρες όταν θέλουμε να έλξουμε κάτι, σε μονές ώρες όταν θέλουμε να απομακρύνουμε κάτι ή σε επιθετικές/αρνητικές εργασίες. Ζυγές είναι οι ώρες που ξεκινάνε στις 12, 2, 4, 6, 8, 10 και μονές αυτές που ξεκινάνε στις 11, 1, 3, 5, 7, 9. Για παράδειγμα, μια πλανητική ώρα που ξεκινάει στις 12.37 (ασχέτως με το πότε τελειώνει) θεωρείται ζυγή.


**Τα περισσότερα ερωτικά ξόρκια πρέπει να ξεκινήσουν σε ζυγή ώρα Αφροδίτης, όμως μερικές φορές δεν υπάρχει διπλή παρά μόνο μονή ώρα. Στην περίπτωση αυτή, ξεκινάμε την αμέσως προηγούμενη πλανητική ώρα –η οποία είναι πάντοτε ώρα ήλιου- τη στιγμή που θα είναι ζυγή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου