Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

Για να διώξεις τα εμπόδια μεταξύ σας

Κάνε αυτό το ξόρκι για να «ανοίξεις το δρόμο» ανάμεσα σε σένα και στο άτομο που αγαπάς και για να διώξεις τα εμπόδια που είτε δεν σας αφήνουν να είσαστε μαζί, είτε δημιουργούν προβλήματα στη σχέση σας. Τα εμπόδια δεν προέρχονται πάντα από τρίτους αλλά και από εμάς τους ίδιους, επομένως αν ισχύει το δεύτερο ετοιμαστείτε μετά το ξόρκι να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση.

Γίνεται ημέρα Παρασκευή σε γέμιση και ώρα Ερμή ή Ήλιου.

Υλικά:

●2 πορτοκαλί ομοιώματα, το ένα αντρικό και το άλλο γυναικείο
●κανέλα σε σκόνη
●μοσχολίβανο κανέλας
●αιθέριο έλαιο κανέλα

Στο κάθε κερί χάραξε στην πλάτη του με το νύχι σου το ονοματεπώνυμο, τη γέννα και το αστρολογικό σύμβολο που του αντιστοιχεί. Έπειτα ντύσε τα κεριά με το έλαιο.


Άναψε το καρβουνάκι με το λιβάνι. 
Πάρε τη σκόνη κανέλας και σκόρπισέ την πάνω στο Βωμό σου με τέτοιον τρόπο ώστε να σχηματίσεις ένα μεγάλο σταυρό ή Χ που να έχει μήκος περίπου 30 εκατοστά. 
Τώρα τοποθέτησε τα κεριά σε όποιο σημείο του Χ θέλεις, αρκεί να βρίσκονται απέναντι και να κοιτάζονται. Μπορείς να τα βάλεις πάνω και κάτω, ή δεξιά και αριστερά. Θα απέχουν λοιπόν περίπου 30 εκατοστά μεταξύ τους.

Άναψε τα κεριά για λίγη ώρα, και οραματίσου ότι ο αγαπημένος σου έρχεται να σε βρει και σε αγκαλιάζει. Μετακίνησε τα κεριά έτσι ώστε να πλησιάσει το ένα το άλλο και να καλύψουν το 1/3 της απόστασης, καθώς και να καούν κατά το 1/3 και σβήστα.


Την ίδια διαδικασία, την ίδια ώρα, θα την κάνεις και για τις επόμενες δύο μέρες. Τη δεύτερη μέρα τα κεριά θα πλησιάσουν και θα κάψουν άλλο 1/3. Την τρίτη και τελευταία μέρα θα πρέπει να ενωθούν πρόσωπο με πρόσωπο στο κέντρο του κύκλου και να καούν μαζί.


Όλα τα υπολείμματα θα τα βάλεις σε ένα κόκκινο ύφασμα, θα το δέσεις με κλωστή και θα το θάψεις σε ένα σταυροδρόμι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου