Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

Πλανητικές μέρες

Κάθε μέρα της εβδομάδας αντιστοιχεί σε έναν πλανήτη, δηλαδή ο συγκεκριμένος πλανήτης είναι ο «κυβερνήτης» της εκάστοτε μέρας. Έτσι έχουμε:

Κυριακή: Ήλιος, την ημέρα αυτή κάνουμε εργασίες για: ανάπτυξη, πρόοδο, καινούρια ξεκινήματα, τύχη και επιτυχία, θεραπεία, πραγματοποίηση στόχων, χρήματα, ευημερία, πραγματοποίηση ευχής, προστασία από μάγια και αρνητικές ενέργειες, γάμο –σε συνδυασμό με ώρα Αφροδίτης, κατασκευή φυλαχτών και γενικά για οτιδήποτε καλό και φωτεινό. Κυρίως μας βοηθάει στα νέα ξεκινήματα (καινούρια δουλειά, αλλαγή κατοικίας κλπ.)Δευτέρα: Σελήνη, την ημέρα αυτή κάνουμε εργασίες για: συναισθηματικά ζητήματα, ενόραση, διαίσθηση, μυστικισμό, οικογενειακά ζητήματα, όνειρα, συμφιλίωση και θεραπεία συναισθημάτων, προστασία, οτιδήποτε έχει να κάνει με τη γυναίκα και τη μητέρα (παιδιά, γέννα, εγκυμοσύνη), για να φουντώσουμε συναισθήματα στο πρόσωπο που θέλουμε (ιδανική μέρα για καψίματα και φουντώματα), για να προκαλέσουμε και να αναπτύξουμε πιο ουσιαστικά συναισθήματα σε μια καινούρια ή μη σταθερή σχέση, ταξίδια που αφορούν τη θάλασσα.

Τρίτη: Άρης, την ημέρα αυτή κάνουμε εργασίες για: πάθος, έρωτα, σεξ, κουράγιο, σωματική δύναμη και αντοχή, αρχηγία και ηγεσία, νίκη και κατάκτηση, ζωτικότητα, σεξουαλική ικανότητα, αμυντική προστασία (σε γέμιση) –επιθετική μαγεία, λύσιμο αρνητικής μαγείας από πάνω μας, για να προκαλέσουμε καβγάδες, εκδίκηση και καταστροφή του εχθρού, για να σπάσουμε κατάρες από πάνω μας (σε χάση).


**είναι μία απ’τις μέρες που πολλοί επιλέγουν (σε γέμιση) να κάνουν ερωτικά ξόρκια και φουντώματα. Προσοχή όμως! Ο Άρης, σαν θεός του πολέμου που ήταν, είχε πάρα πολλά νεύρα! Αυτό σημαίνει ότι από τη μία ναι μεν ο άλλος μπορεί να «φουντώσει» και να έρθει με διάθεση για κατάκτηση και για σεξ, από την άλλη είναι πολύ πιθανό να προκύψουν καβγάδες, συναισθήματα εκδικητικότητας, μίσους και μνησικακίας.

Ειδικά αν το άτομο στο οποίο κάνουμε το φούντωμα ανήκει στο ζώδιο του Κριού (ή τον έχει ωροσκόπο του) καλό θα ήταν να αποφύγουμε τη μέρα αυτή (ο Κριός έχει κυβερνήτη του τον Άρη). Το ίδιο ισχύει αν το άτομο είναι νευρικό και ευέξαπτο γενικότερα. Συνήθως προτιμούμε αυτήν την ημέρα στα ερωτικά όταν θέλουμε να ξυπνήσουμε τον άλλον από ερωτικό «λήθαργο», να τον κάνουμε να ζηλέψει, να προσελκύσουμε έναν νέο παθιασμένο έρωτα. Ευνοεί το σεξ και τα κατώτερα συναισθήματα –σε αντίθεση με τη Σελήνη και την Αφροδίτη που ευνοούν την ανάπτυξη και τον έρωτα αντίστοιχα.

Τετάρτη: Ερμής, την ημέρα αυτή κάνουμε εργασίες για: κάθε είδους επικοινωνία, για να μας πάρει κάποιος τηλέφωνο, μαντεία, δουλειές που σχετίζονται με το εμπόριο και τη χρήση του λόγου (γραπτώς ή προφορικώς), πανεπιστημιακές εξετάσεις και διαγωνισμούς, σπουδές, γνώση, ταξίδια.


**σε συνδυασμό με ημέρα ή ώρα Αφροδίτης, επειδή ο Ερμής σαν πλανήτης είναι χειριστικός (όπως και ο Δίδυμος σαν ζώδιο με τον Ερμή για κυβερνήτη του), ευνοεί την αλλαγή μυαλού/νοοτροπίας στον αγαπημένο μας, επίσης μπορούμε πιο εύκολα να του περάσουμε τα «μηνύματα» που θέλουμε.


Πέμπτη: Δίας, την ημέρα αυτή κάνουμε εργασίες για: οικονομικά ζητήματα, απόκτηση χρημάτων, για να βρούμε δουλειά, τύχη, νομικά ζητήματα, τράπεζες και δάνεια, τυχερά παιχνίδια, μαγαζιά και επιχειρήσεις, κέρδη. Είναι ο πλανήτης που μας δίνει αύξηση και επέκταση.

**ελκύει περισσότερο αυτά που ήδη έχουμε, χωρίς όμως να ενεργοποιεί τις αλλαγές, όπως κάνει ο Ήλιος.

Παρασκευή: Αφροδίτη, την ημέρα αυτή κάνουμε εργασίες για: οτιδήποτε έχει σχέση με ερωτικά ζητήματα και αγάπη, ρομαντισμό, προσέλκυση νέου συντρόφου, επαναφορά, γάμο, φουντώματα, σεξουαλικά ζητήματα, ερωτικά δεσίματα, φιλίες, γονιμότητα, ομορφιά, μόνιμη αγάπη και σχέση(σε γέμιση) –εργασίες για να χωρίσουμε ένα ζευγάρι (σε χάση).


Σάββατο: Κρόνος, την ημέρα αυτή κάνουμε εργασίες για: αλλαγή συμπεριφοράς, λυσίματα, για να διώξουμε αρνητικές καταστάσεις και μπλοκαρίσματα, για να δέσουμε ή να διώξουμε από τη ζωή μας έναν εχθρό, για να κόψουμε τις κακές συνήθειες, επιθετική μαγεία, για να αντιστρέψουμε ενέργειες από αρνητικές σε θετικές και αντίστροφα. Συνήθως εργαζόμαστε σε χάση σελήνης και μονή ώρα με αυτόν τον πλανήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου