Σάββατο, 17 Μαΐου 2014

Ευχή Αγίου Κυπριανού & Ιουστίνης για λύσιμο ζευγαριού

Αυτή η ευχή είναι για να λύσει ένα ζευγάρι ή ανδρόγυνο στο οποίο έχουν κάνει μάγια για να χωρίσει, επίσης για να απομακρύνουμε τη ζήλια και τη γλωσσοφαγιά τρίτων απ'το ζευγάρι. Την διαβάζουμε από 3 φορές για 40 συνεχόμενες μέρες, για το κάθε άτομο ξεχωριστά.
Καλό είναι να την ξεκινήσουμε Κυριακή.


Εν ημέρα Κυριακή λυθήσατε πάσα η δύναμις του αντικειμένου, διά της δόξης του ζώντος Θεού, λέγω Κύριε ο Θεός των δυνάμεων ο κρατών τα πάντα και κυβερνών ως Παντοκράτωρ Άγιος και δεδοξασμένος υπάρχεις. Βασιλεύς των Βασιλευόντων και Κύριος των κυριευόντων, δόξα σοι τω καθημένω εν φωτί απείρω ως απροσίτω ον βρότεινος ους ότι οίδεν ουδέ δύναται, ών χιλιάδες αγγέλων παρίστανται. Σύ γιγνώσκεις τα κρύφια του δούλου σου, ότι γή ουκ έγνω πρότερον και εποίουν, ταύτα εκράτουν τα νέφη του μη βρέξαι. Τα δέντρα του μη ποιήσαι καρπούς, τας εγγύους του μη τέκειν, και τας άλλας του μη συλλάβειν εν γάστρι, την γην του μη βλαστάνειν χόρτον, και διερχόμενοι εις τας αγέλας των χοίρων και των προβάτων, εποίουν τας μεν εγγύους του μη τέκειν, τας δε άλλας του μη συλλάβειν, εις δε φραγμόν αμπελώνος μόνοι εγώ έβλεπον και εποίουν τα κλήματα του μη ανθείν, ομοίως και τα λάχανα του κήπου του μη γευθήναι και παν όρνεον θαλάσσιον και χερσαίον εκώλιον αυτού του μη πετάσθαι εις τους ιχθύας του μη πλέειν, πάσα δε μαγείαν εργαζομένην και πάντα τα αντικείμενα τα πονηρά εις εμέ εδούλευον, ταύτα δε πάντα εποίουν, εκ των πολλών μου αμαρτιών έλθε Κύριε ο Θεός ημών ο δυνατός, ο κρατών τα πάντα και κυβερνών Παντοκράτωρ Άγιος και δεδοξασμένος υπάρχεις, ο καθήμενος εν φωτί απροσίτω ο ευδοκίσως εξ αναξίου γενέσθαι μοί άξιον ως καθάγιον της θείας και ιεράς ποίμνης, μη βδελύξης με τον αμαρτωλόν, αλλά ευσπλαχνιζόμενος επ΄εμού τη ση αγάπη και την ευσπλαχνία προσπίπτω των αγίω ονόματι σου, ίνα πας άνθρωπος ή κτήνος εν ω γέγονε πνεύμα πονηρίας ή μαγείας ή άλλου πονηρού πνεύματος ως αναγνωσθή η ευχή ενώπιον αυτού ή μάλλον επί του οίκου του δούλου του Θεού (όνομα και όνομα γέννας) παντός οικέτου του όπως θεραπευτή. Ταύτην δε την ευχήν ενώπιον αυτού ή μάλλον επί του οίκου του δούλου του Θεού (όνομα και όνομα γέννας). Αμην.

7 σχόλια:

 1. Καλησπέρα, τι διαβάζουμε 3 φορές συνεχόμενες; η 3 φορές μέσα στην ημέρα. Ευχαριστώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. αμα μια μερα δεν προλαβεισ και αρχησεις τιν προσευχη παρα 5 12 και τελειωσεις και 5 πρεπει να ξανα αρχησεις απ την αρχη ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σημασία έχει τι ώρα ξεκινάς να τη διαβάσεις, όχι τι ώρα τελειώνεις. Αν χάσεις μια μέρα ξεκινάς πάλι από την αρχή.

   Διαγραφή
 3. Καλησπέρα.
  Θα ήθελα να ρωτήσω εκεί που λέει《ίνα πας άνθρωπος ή κτήνος εν ω γέγονε πνεύμα πονηρίας ή μαγείας ή άλλου πονηρού πνεύματος ως αναγνωσθή η ευχή ενώπιον αυτού ή μάλλον επί του οίκου του δούλου του Θεού (όνομα και όνομα γέννας) παντός οικέτου του όπως θεραπευτή. Ταύτην δε την ευχήν ενώπιον αυτού ή μάλλον επί του οίκου του δούλου του Θεού (όνομα και όνομα γέννας). Αμην.》ποιο όνομα βάζω πρώτο ή βάζω τις τρεις φορές που το διαβάζω το ίδιο όνομα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Παρακαλώ θα ήθελα να μάθω για το παραπάνω που σας ρώτησα.
  Ευχαριστώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κάθε φορά που το αναφέρει, βάζεις το όνομά σου (ή του ατόμου για το οποίο διαβάζεις την προσευχή). Πχ. Μαρία γέννα της Ιωάννας.

   Διαγραφή