Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

Διαλογισμός του λευκού φωτός -για να φέρουμε στη ζωή μας οποιοδήποτε καλό

Αυτός είναι ένας τρόπος διαλογισμού/οραματισμού ο οποίος μας συνδέει με τις αγγελικές οντότητες που μας προσφέρουν προστασία, τύχη και ευλογία.
Μπορούμε να το κάνουμε οποιαδήποτε στιγμή είμαστε ήρεμοι και χαλαροί, ή λίγο πριν κοιμηθούμε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι μας.


Χαλαρώνω και αφήνω το σώμα μου ελεύθερο. Αφήνω το μυαλό μου και τις σκέψεις μου να σωπάσουν. Δεν με απασχολούν τα γεγονότα της ημέρας που πέρασε, γιατί τώρα η συνειδητότητά μου δεν βρίσκεται σ’αυτήν τη διάσταση. Είμαι τελείως ήρεμη.

Γύρω μου αρχίζει να σχηματίζεται ένα λευκό φως. Πάνω απ’το κεφάλι μου, μπροστά και πίσω μου, κάτω απ’τα πόδια μου. Μια προστατευτική σφαίρα που με περιβάλλει μέσα της με αγάπη. Μια μπάλα εκτυφλωτικού, λευκού καθαρού φωτός υπάρχει τώρα γύρω μου.Κανένας δεν μπορεί να την διαπεράσει ούτε να την πλησιάσει. Κανένας και τίποτα δεν μπορεί να με ενοχλήσει εδώ που βρίσκομαι.

Είμαι ασφαλής.
Είμαι προστατευμένη.
Είμαι ευλογημένη γιατί αυτό το φως το δημιούργησαν για μένα οι Άγγελοι. Να, τώρα τους βλέπω: από πάνω μου βρίσκεται ο Μιχαήλ. Ακριβώς από κάτω μου ο Γαβριήλ. Αριστερά μου ο Ραφαήλ και δεξιά μου βρίσκεται ο Ουριήλ. (Στο σημείο αυτό είναι πιθανό να «δείτε» μπροστά σας διάφορα χρώματα!)

Το λευκό φως ήρθε για να ευλογήσει και να αλλάξει τη ζωή μου. Ζητάω απ΄τους Αγγέλους........ ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ! (στο σημείο αυτό λέμε την επιθυμία μας, τρεις φορές)


Τώρα ξέρω ότι η επιθυμία μου θα πραγματοποιηθεί. Οι Άγγελοι είναι εδώ για να με βοηθήσουν μέσω του λευκού φωτός. Βρίσκομαι μέσα σε μια σφαίρα αγάπης, προστασίας, χαράς και ευλογίας.

Είμαι ασφαλής.
Είμαι προστατευμένη.
Είμαι πανευτυχής.
Και έτσι είναι!

Μείνετε μέσα στη «σφαίρα» όσο περισσότερο μπορείτε. Στο τέλος δείτε όλο αυτό το φως να μπαίνει σιγά σιγά μέσα στο σώμα σας απ’την κορυφή του κεφαλιού, και να λάμπετε ολόκληροι. Σιγά σιγά ανοίξτε τα μάτια σας (αν πάλι ενώ είστε στο κρεβάτι αποκοιμηθείτε, δεν πειράζει καθόλου!)


Αυτή η διαδικασία γίνεται για να ζητήσουμε μια «χάρη», μεγάλη ή μικρή. Επίσης για να προστατέψουμε την αύρα μας και να ανεβάσουμε τις δονήσεις μας. Το κάνουμε καθημερινά ή όσο πιο συχνά μπορούμε. Μπορούμε να έχουμε αυτό που θέλουμε αρκεί να το ζητήσουμε. Οι Άγγελοι είναι πάντα πρόθυμοι να μας βοηθήσουν, φτάνει να τους το ζητήσουμε.

Αν ξεκινήσετε αυτόν το διαλογισμό και το διατηρήσετε, η ψυχολογία αλλά και τα γεγονότα στη ζωή σας θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Κάντε το και θα με θυμηθείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου