Σάββατο, 24 Μαΐου 2014

Προστασία με τον Άγιο Κυπριανό

Γίνεται σε οποιαδήποτε μέρα, ώρα και φάση σελήνης.

Υλικά:

●μια εικόνα του Αγίου Κυπριανού
●ένα μωβ κερί
●2 λευκά κεριά ρεσώ
●μια κούπα με νερό
●αποξηραμένος δυόσμος
●αγριμόνιο
●ύσσωπος
●λιβάνι αρσενικό και σμύρνα
●μια φωτογραφία σου
●μερικές τρίχες απ’τα μαλλιά σου

Χρειάζεσαι ένα μικρό τραπεζάκι το οποίο θα γίνει ο «Βωμός» προς τον άγιο. Αν θέλεις μπορείς να απλώσεις ένα μωβ ύφασμα αφού είναι το αγαπημένο χρώμα του.
Τοποθέτησε την εικόνα στο κέντρο του τραπεζιού, την κούπα με το νερό στα δεξιά, το μωβ κερί στα αριστερά και το λιβανιστήρι ακριβώς μπροστά απ’την εικόνα του. Μόλις στήσεις τα αντικείμενα «προσκάλεσε» τον Άγιο κοντά σου λέγοντας:

Άγιε Κυπριανέ, ιερομάρτυρα,

έλα κοντά μου αυτήν τη δύσκολη ώρα,
δέξου αυτά που σου προσφέρω
και γίνε ο οδηγός και προστάτης μου στη διαδικασία αυτή.

Πρώτα άναψε το μωβ κερί και πες: 


σου προσφέρω αυτό το κερί και τη φλόγα του, 
τα αφιερώνω στην δόξα της αγιοσύνης σου.

Πάρε την κούπα με το νερό και πρόσφερέ το με τα δυό σου χέρια στην εικόνα του λέγοντας: σου προσφέρω αυτό το ποτήρι νερό για να ευχαριστηθείς.
Και άφησέ το πάλι στη θέση του.
Άναψε το καρβουνάκι και βάλε να καίει λιβάνι και σμύρνα. Καθώς βγαίνει ο καπνός, κούνα τα χέρια σου για να κατευθυνθεί προς την εικόνα του Αγίου λέγοντας: ανάβω αυτό το ιερό θυμίαμα για σένα και στο προσφέρω.

Σε ένα μικρό μπολ ανακάτεψε το αγριμόνιο, το δυόσμο και τον ύσσωπο. Κρατώντας το στα χέρια σου ζήτα απ’τον Άγιο να ευλογήσει και να ενδυναμώσει αυτό το μείγμα.


Τώρα πες στον Άγιο με λόγια απ΄την καρδιά σου ότι υπάρχει κάποιος (και αν γνωρίζεις ποιος) που σου κάνει μάγια, ότι αυτή η κατάσταση σε έχει καταβάλει και η ζωή σου έχει γυρίσει τούμπα. Μίλα του και πες του όλα αυτά που θα έλεγες σε έναν φίλο σου, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις λόγω της μαγείας. Ζήτησέ του να μεσολαβήσει για χάρη σου ώστε να λυθούν τα μάγια. Μόλις τελειώσεις άφησε το μπολ μπροστά απ’την εικόνα του για όλο το βράδυ.


Αν θέλεις, στο σημείο αυτό, μπορείς να διαβάσεις την ευχή του Αγίου για λύσιμο μαγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου