Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014

Το νερό του 'Αρη

Ονομάζεται και νερό του πολέμου. Αν αισθάνεσαι ότι υφίστασαι ψυχική επίθεση ή ότι υπάρχει κάτι "σκοτεινό" στο δρόμο σου, αυτό το νερό θα διώξει τις μαύρες σκιές όσο το δυνατόν πιο μακριά σου.

Φτιάχνεται ημέρα και ώρα Άρη σε Χάση.  
●ένα βάζο 
●νερό 
●σιδερένια καρφιά (αν βρεις σπασμένα ακόμα καλύτερα)

Βάλε τα καρφιά στο βάζο, γέμισέ το με νερό, κλείστο και άφησέ το τουλάχιστον για 15 μέρες σε δροσερό μέρος (καλύτερα είναι στο ψυγείο για να μην αναπτυχθούν βακτηρίδια στο νερό). Για τις πρώτες 7 ημέρες μην το ανοίξεις καθόλου. Μετά θα το ανοίξεις ανά τακτά διαστήματα μέσα στη μέρα έτσι ώστε να μπαίνει αέρας και να επιταχύνει την οξείδωση του σιδήρου (που είναι και το κλειδί). Μόλις περάσουν οι μέρες σούρωσέ το και ζήτα απ'το θεό Αρη να το ευλογήσει -για παράδειγμα μπορείς να απαγγείλεις τον ορφικό ύμνο του Άρη και μετά το αίτημά σου.


●ράντισε με αυτό το σπίτι σου για να εξορίσεις το κακό και να διαλύσεις την αρνητικότητα. 
●προστατεύει εσένα και τους αγαπημένους σου από ψυχικές και μαγικές επιθέσεις. 
●χρησιμοποιείται σαν ενίσχυση στα λυσίματα. 
●απομακρύνει τα εμπόδια απ΄το δρομο σου. 
●ρίξε στο μπάνιο σου μερικές σταγόνες απ'το νερό και λίγο μαύρο αλάτι για να ξεσταυρωθείς (διώξεις τα μάγια από πάνω σου).

Σε συνδυασμό με το μαύρο αλάτι κάνουν ένα πολύ δυνατό μαγικό ντουέτο ενάντια στο κακό.

Προσοχή!!! Επειδή ο Άρης είναι θεός του πολέμου, αν το χρησιμοποιήσεις μέσα στο σπίτι σου είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει τσακωμούς και καβγάδες στην οικογένεια. Γι'αυτό πάντα μετά τη χρήση του να καις λεβάντα, σμύρνα και γαρδένια που προστατεύουν μεν, είναι πιο ήπια δε.

Χρησιμοποιείται επίσης και στην επιθετική μαγεία, για να προκαλέσουμε κακό σε κάποιον. Για το λόγο αυτό, επιπρόσθετα υλικά που το κάνουν πιο δυνατό είναι η μαγνητική άμμος και μια σκουριασμένη πρόκα. 


Η ιρλανδική βρύα που είναι γκριζωπή και σαπίζει μέσα στο νερό, μπορεί να δώσει ένα ιδανικό μαύρο χρώμα και μια μυρωδιά από «βάλτο» όταν χρησιμοποιείς το νερό.


Αντί για σκουριασμένα καρφιά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις πιο συγκεκριμένα καρφιά που θα βρεις κοντά σε:

●νοσοκομείο, για να προκαλέσεις ατύχημα ή αρρώστια στον άλλον
●δικαστήριο, για να τον κάνεις να χάσει μια δίκη
●φυλακή, για να συλληφθεί αν έχει μπλεξίματα με το νόμο
●το χώρο εργασίας του, για να απολυθεί

Για να το χρησιμοποιήσεις, ανακίνησε το μπουκάλι (το οποίο πρέπει να είναι γυάλινο) και ρίξτο με δύναμη στο κατώφλι του εχθρού ώστε να σπάσει και να αφήσει τη σκουριά του για να την πατήσει εκείνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου