Σάββατο, 17 Μαΐου 2014

Διάφορες γητείες για χρήματα

●Κάψε στο καρβουνάκι δεντρολίβανο, βασιλικό, μαιντανό και θυμάρι στο σπίτι ή το μαγαζί σου για να φέρεις χρήματα.

●Κρέμασε ένα πέταλο αλόγου πάνω στην πόρτα σου, στο εσωτερικό του σπιτιού και με τις άκρες προς τα πάνω, για να φέρει μέσα τον πλούτο και να κρατήσει έξω τη φτώχεια. Το πέταλο μοιάζει με μια κούπα που «αγκαλιάζει» την καλή σου τύχη.


●Ένα μπολ με νομίσματα δίπλα στην πόρτα σου φέρνει λεφτά στο σπίτι. Το ίδιο ισχύει αν τα νομίσματα είναι παλιά ή απ'το εξωτερικό.●Ράντισε το πορτοφόλι σου με κανέλα για να κάνεις τα λεφτά που ξοδεύεις να γυρίσουν πιο γρήγορα σε σένα.

●Άλειψε ένα πράσινο κερί με αιθέριο έλαιο βασιλικού και άναψέ το.


●Φύτεψε τριφύλλια σε μια γλάστρα δίπλα στην εξώπορτα του σπιτιού σου για να αυξήσεις την εισροή των χρημάτων και να φέρεις καλή τύχη.


●Πάρε ένα ολόκληρο μοσχοκάρυδο και αφαίρεσε το εξωτερικό του ώστε μέσα να είναι κούφιο. Γέμισέ το με κανέλα, δεντρολίβανο, θυμάρι και νιφάδες χρυσού (αν βρεις) και βούλωσέ το με πράσινο λιωμένο κερί. Είναι ένα φυλαχτό που θα σου φέρνει ευκαιρίες και οικονομική τύχη.


●Άναψε ένα κόκκινο κερί και προσευχήσου στον Αρχάγγελο Χαμουήλ ζητώντας του να σου προσφέρει πάντα τα απολύτως αναγκαία, και να έχεις πάντοτε  στο τραπέζι σου φαγητό, μια στέγη πάνω απ'το κεφάλι σου και χρήματα στην τράπεζα.


●Τρύπησε ένα ολόκληρο σκόρδο με 9 καρφίτσες και κρέμασέ το δίπλα ή πάνω στην πόρτα σου για να διώχνει τη φτώχεια.


●Σε ένα μπολ ανάμειξε ίσα μέρη από ζάχαρη, κανέλα, αλάτι και ρύζι. Βάλε στο κέντρο του μια ανοιχτή παραμάνα και τοποθέτησέ το σε εξωτερικό χώρο για να κρατάει μακριά τη φτώχεια.


●Ανακάτεψε λίγο μέλι, κανέλα σε σκόνη και μερικές σταγόνες χυμό ή αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού. Άλειψε με αυτό ένα πράσινο κερί και προσευχήσου για χρήματα που έχεις άμεση ανάγκη.


●Για να ενισχύσεις την επιχείρησή σου, πάρε 3 νομίσματα του εξωτερικού (όχι ευρώ), τύλιξέ τα σε ένα χρυσό ύφασμα και βάλτα μέσα στην ταμειακή μηχανή, εκεί που έχεις τα χρήματα.


●Στη νέα σελήνη κάνε το εξής: πάρε μια γλυκοπατάτα, κάνε μια σχισμή στο εσωτερικό της και σφήνωσε μέσα ένα νόμισμα. Άφησέ την σε εξωτερικό χώρο για όλη τη γέμιση, και στην ημέρα της Πανσελήνου φύτεψέ την σε χώμα.


●Από μια καινούρια τράπουλα Ταρώ απομόνωσε τον Άσσο, το 10 και το 7 δηναρίων και άλειψέ τα με κάποιο έλαιο προσέλκυσης χρημάτων ή αιθέριο έλαιο κανέλα. Έχε τις στην τσέπη ή στο πορτοφόλι σου για να σου φέρνουν χρήματα.


●Κάθε φορά που θα βρίσκεις ένα νόμισμα στο δρόμο, θα το πατάς και θα λες: χρήματα στο δρόμο, χρήματα και στην πόρτα μου! Μετά πάρτο και βάλτο στην τσέπη σου.


●Μουσκέψτε μισό φλιτζάνι βασιλικό σε ένα κιλό νερό επί 3 ημέρες.  Μετά ραντίστε με αυτό την είσοδο και τους διαδρόμους του σπιτιού ή του καταστήματος για προσέλκυση χρημάτων και αποτροπή κλοπών.


●Σε γέμιση ημέρα Πέμπτη τύλιξε σε κόκκινο πανί ξυλάκια κανέλας και ράντισέ τα με έλαιο λευκού μόσχου. Το πορτοφ'ολι σου δεν θα αδειάσει ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου