Σάββατο, 17 Μαΐου 2014

Αναήλ - Ο κυβερνήτης της Αφροδίτης

Είναι ο άγγελος κυβερνήτης της Αφροδίτης και συνεπώς του έρωτα. Για ζητήματα που έχουν να κάνουν με αγάπη, ρομάντζο, σεξουαλικότητα, ειρήνη, αρμονία, ομορφιά, εσωτερική γαλήνη, συντροφιά υπέροχων φίλων, επικαλεστείτε τον.

Είναι επίσης ο άγγελος του γάμου -ευλογεί τα ζευγάρια που επιλέγουν να καθαγιάσουν την αγάπη τους συνδέοντας το πεπρωμένο τους ως ανδρόγυνο. Ο Αναήλ απολαμβάνει κάθε μορφής έκφραση αγάπης και στοργής ανάμεσα σε δύο ανθρώπους, και δίνει με ιδιαίτερη χαρά τις ευλογίες του όταν ένα παντρεμένο ζευγάρι προσεύχεται σε αυτόν για πίστη και αφοσίωση.Αν επιθυμείς λοιπόν η σχέση σου να οδηγηθεί σε γάμο, μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια του Αναήλ. Φυσικά εκείνος δεν επεμβαίνει στο σχέδιο της ζωής ενός ανθρώπου, αν είναι όμως δυνατό να γίνει η επιθυμία σου πραγματικότητα τότε θα ανοίξει τις απαραίτητες πόρτες που θα σε οδηγήσουν στο γάμο.

Πάρε ένα λευκό και ένα κόκκινο τριαντάφυλλο και αφαίρεσε τα αγκάθια τους. Κράτα τα κοτσάνια τους ενωμένα και πέρασέ τους τρία δαχτυλίδια: ένα ασημένιο, ένα χρυσό και ένα χάλκινο. Τοποθέτησέ τα στο βωμό ή στο κρεβάτι σου μαζί με δύο λευκά κεριά, ένα αριστερά και ένα δεξιά. Άναψε τα κεριά και αν θέλεις κάψε λίγο σανταλόξυλο ή στύρακα. Γύρνα προς την ανατολή και πες την εξής προσευχή:

Εις το όνομα του Παντοδύναμου Δημιουργού
στον οποίο όλα τα πράγματα έχουν την αρχή και το τέλος τους,
σε επικαλούμαι, Αρχάγγελε Αναήλ
που έχεις χειροτονηθεί ως ο άγγελος του γάμου
να ευλογήσεις και να θρέψεις τη σχέση 
ανάμεσα σε μένα την/τον... και τον/την...
επιτρέποντάς της να ανθίσει σε μια πραγματική αφοσίωση
και να γίνει ιερή μέσα από τον άγιο γάμο.
Σε ευχαριστώ και σε τιμώ που άκουσες αυτήν την επιθυμία μου,
εις το όνομα του Παντοδύναμου.

Η σχέση σου έχει πάρει πλέον το δρόμο προς την εξέλιξή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου