Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014

Το χάραγμα των κεριών

Όταν η εργασία αφορά μόνο εμάς και όχι κάποιο άλλο άτομο, τότε χαράζουμε στο κερί τα δικά μας στοιχεία: αυτά είναι το όνομά μας και το όνομα της μητέρας μας (τάδε γέννα της τάδε) το οποίο γράφουμε με φορά από κάτω προς τα πάνω (ξεκινώντας απ’τη βάση και πηγαίνοντας στο φιτίλι).

Ανάλογα με το είδος της εργασίας και το χρώμα του κεριού, μπορούμε να χαράξουμε κάποιο σύμβολο που να σχετίζεται με την επιθυμία μας, έναν ρούνο ή ακόμα και πλανητικό σύμβολο.Όταν η εργασία αφορά άλλο άτομο, με την ίδια φορά χαράσσουμε το όνομα και τη γέννα του πάνω στο κερί.

Χαράζουμε σε όλη την επιφάνεια του κεριού. Εάν η εργασία αφορά κάτι αυξητικό, χαράζουμε με φορά από κάτω προς τα πάνω (συμβολική κίνηση που δείχνει άνοδο, ώστε η επιθυμία μας να απελευθερωθεί στο σύμπαν). Εάν η εργασία αφορά κατάργηση, χαράζουμε με φορά από πάνω προς τα κάτω (συμβολική κίνηση που δείχνει κάθοδο, ώστε η κατάσταση να οδηγηθεί στα έγκατα της γης για καύση και εξαγνισμό). Αυτός ο τρόπος αφορά όταν γράφουμε την επιθυμία μας στο κερί, και όχι κάποιο όνομα.


**προσοχή! Στις εργασίες για έρωτα, προσέλκυση, προστασία, χρήματα, τύχη κλπ. χρησιμοποιούμε καρφίτσα, ενώ στα λυσίματα χρησιμοποιούμε βελόνα. Ο λόγος είναι ότι η βελόνα με τη σχισμή που έχει, επιτρέπει το «χάσιμο» της ενέργειας, κάτι που επιθυμούμε μόνο στα λυσίματα, να «χαθεί» δηλαδή η αρνητική μαγεία από πάνω μας.

4 σχόλια:

 1. Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το blog. Έχω μπερδευτεί με το χάραγμα.Όταν κάνουμε οποιαδήποτε ερωτική εργασία(ξόρκι-μελόβαζο-δέσιμο κλπ) χαράζουμε το όνομα του ενδιαφερόμενου με φορά από την βάση του κεριού προς το φυτίλι δηλαδή όταν χαράζουμε κρατάμε το κερί ανάποδα; Αυτό ισχύει για όλα τα κεριά,απλά σπαρματσέτα,γάμου,ομοιωμάτα κλπ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όχι ανάποδα! Κρατάμε το κερί κανονικά και γράφουμε όπως θα γράφαμε σε ένα χαρτί. Δηλαδή όπως κρατάς το κερί οριζόντια, αριστερά σου είναι η βάση και δεξιά σου το φυτίλι. Ξεκινάς από τα αριστερά προς τα δεξιά όπως στο χαρτί. Αυτό ισχύει μόνο για τα σπαρματσέτα, τα ομοιώματα έχουν άλλο τρόπο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση , με γλύτωσες από μεγάλη "πατάτα" (αν κρατούσα το κερί ανάποδα). Με την ίδια φορά από αριστερα προς τα δεξιά χαράζουμε και το κερί σε σχήμα ανδρικού γεννητικού οργάνου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ακριβώς, με την ίδια φορά! Να'σαι καλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή