Σάββατο, 17 Μαΐου 2014

Η λεκτική βία είναι μια μορφή μαύρης μαγείας

Από ένα άρθρο στα αγγλικά στο διαδίκτυο.

Ήθελα από καιρό καιρό να γράψω για αυτό κυρίως επειδή έχω προσωπική εμπειρία επί του θέματος με συγκεκριμένους ανθρώπους στη ζωή μου. Ήρθε η ώρα να αποκαλυφτεί η αλήθεια και να μάθει ο κόσμος ότι η λεκτική βία δεν είναι απλά λεξούλες. Η δύναμη των λέξεων που ξεστομίζονται έχει τη δύναμη και τη μορφή της μαύρης μαγείας. Οι υβριστές δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για το κακό που κάνουν, για αυτό και προβάλλουν πάνω στο θύμα τον δικό τους "δαίμονα", τον δικό τους κακό εαυτό, κάνοντας το θύμα τον αποδιοπομπαίο τράγο των δικών τους αμαρτιών.

Τώρα, δεν θα ήθελα πω την ιστορία της ζωής μου και σαφώς δεν θα ήθελα να γίνω αντικείμενο λύπησης. Όμως μεγάλωσα από παιδί ακούγοντας σε καθημερινή βάση για το πόσο άσχημος, χοντρός και ηλίθιος είμαι. Ακόμα και μέχρι σήμερα οι ίδιοι άνθρωποι με τότε μου λένε ότι είμαι σατανιστής και ότι αξίζω έναν φρικτό θάνατο. Υπήρξαν ορισμένοι που μου είπαν κατάμουτρα ότι εύχονταν να πεθάνω από καρκίνο.

Αν είσαι θύμα λεκτικής κακοποίησης πρέπει να καταλάβεις ότι αυτό είναι μαύρη μαγεία και ότι πρέπει να κάνεις κάτι να το αντιμετωπίσεις. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι ένα ξόρκι αντιστροφής, για να στείλεις πίσω σε αυτούς την ενέργεια. Το δεύτερο βήμα είναι να μάθεις να κατευθύνεις την αρνητική ενέργεια που σου στέλνουν και να την περιστρέψεις και να την χρησιμοποιήσεις για να ευδοκιμήσεις στη ζωή σου.

Αν αυτά τα δύο δεν φέρουν κανένα αποτέλεσμα, τότε η έσχατη λύση είναι να διώξεις τα άτομα αυτά απ'τη ζωή σου και να κόψεις κάθε δεσμό μαζί τους.

Αν το θύμα δεν πάρει τα απαραίτητα αυτά μέτρα, τότε με τον καιρό θα εσωτερικεύσει την κακοποίηση θα θα αρχίσει να πιστεύει αυτά που του λένε. Αν λες λοιπόν σε κάποιον καθημερινά ότι δεν αξίζει τίποτα σαν άτομο, στο τέλος θα το πιστέψει. Αν, απ'την άλλη, έχεις πέσει θύμα κακοποίησης και την έχεις εσωτερικεύσει, πρέπει να καθαρίσεις και να απαλλάξεις τον εαυτό σου από όλο αυτό, κόβοντας κάθε ομφάλιο λώρο. Πρέπει να το αντισταθμίσεις με έναν θετικό εσωτερικό διάλογο και να εστιάσεις στον εαυτό σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου