Σάββατο, 17 Μαΐου 2014

Άσμα του χρήματος

Είθε ο/η... από σήμερα και ως την τελευταία του/της μέρα να έχει ένα ποταμό χρημάτων που να του/της φέρνουν χαρά, ευτυχία και ικανοποίηση. Κάθε τι που πιάνει να γίνεται χρυσάφι και κάθε του/της εγχείρημα να στέφεται από επιτυχία. Να εκπληρώνονται όλες του/της οι επιθυμίες για όσο καιρό θα ζει. 
Η ζωή να του/της δώσει όλα τα καλά. Η ζωή να του/της προσφέρει τους καρπούς της πίστης μας, τους χυμώδεις καρπούς της τύχης.
Είθε η ζωή να του/της προσφέρει τα δώρα της και αυτός/αυτή να τα χαίρεται ως την τελευταία μέρα της ζωής του/της. 
Γιατί είναι άνθρωπος αγαθός και η συμπεριφορά του/της θα είναι αντάξια της μεγάλης του/της τύχης, την οποία με χαρά θα μοιράζεται βοηθώντας όλους όσους θα συναντά στο δρόμο του/της. 
Ας αποκτήσει λοιπόν όλες τις χαρές που επιθυμεί γιατί είναι ένθερμος οπαδός του ρητού: αν υπάρχει ένα καλό που μπορώ να κάνω για τους συνανθρώπους μου, μακάρι να μπορέσω να το κάνω αμέσως, γιατί απ αυτό το δρόμο δεν θα περάσω παρά μία μόνο φορά!

Μπορούμε να διαβάσουμε την προσευχή αυτή για τον εαυτό μας ή για κάποιον άλλον. Τη διαβάζουμε τουλάχιστον για 40 συνεχόμενες μέρες ώστε να ενεργοποιηθεί το υποσυνείδητο στην προσέλκυση καταστάσεων αφθονίας.
Προαιρετικά μπορούμε να έχουμε αναμμένο ένα πράσινο ή χρυσό κερί και να καίμε θυμίαμα αφθονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου