Σάββατο, 17 Μαΐου 2014

Προσευχή για προστασία όλης της οικογένειας

Κυριε Ιησου Χριστε, Υιε του Θεου, ο ευλογημενος καρπος της Παναγιας μητρος Σου, Συ που καταδεχτηκες να γινεις ανθρωπος δια τη σωτηρια την δικη μας και μεγαλωσες και ανετραφης μεσα εις οικογενεια ευλογημενη και αγια, Σε παρακαλουμε να ακουσεις και τη δικη μας οικογενεια. 
Ελθέ Κυριε να κατοικησεις και να μενεις μαζι μας. Επιθυμουμε και Σε παρακαλουμε να γινεις ο κηδεμονας και ο συντροφος μας, ο καλος διδασκαλος, ο παντοδυναμος προστατης και βοηθος και ιατρος των ασθενειων μας. 
Δωσε, Κυριε, να βασιλευει εις τον οικο μας το αγιο θελημα Σου, χαρισε μας την ομονοια,την ειρηνη, την αγαπη, την αμοιβαια ανοχη και μακροθυμια, την ενοτητα, την υπομονη και πασα αλλη αρετη. 
Χαριζε μας τα αγαθα Σου, τα πνευματικα και τα υλικα. Και αξιωνε μας μερα και νυχτα να ευλογουμε με καρδια ευγνωμονα το Αγιο θελημα Σου και του Αναρχου Σου Πατρος και του Αγαθου Σου πνευματος. Αμην.

Μπορούμε να διαβάζουμε αυτήν την προσευχή κάθε μέρα, έχοντας αναμμένο ένα αγνό μελισσοκέρι και δίπλα μια φωτογραφία από κάθε μέλος της οικογένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου