Σάββατο, 17 Μαΐου 2014

Για να σε προσλάβουν σε συγκεκριμένη επιχείρηση

Πάρε χώμα (περίπου μια κουταλιά) απ'την αυλή της εταιρίας ή απ'το πιο κοντινό σημείο, αν δεν έχει. Εκτύπωσε ένα αντίγραφο με το λογότυπο της εταιρίας, και από πάνω του γράψε: προσέλαβε τον τάδε... (όνομα και επίθετο).

Άλειψε το χαρτί με έλαιο επιτυχίας. Πάρε το χώμα, ανακάτεψέ το με ίδια ποσότητα ζάχαρης και πασπάλισε με αυτό το σημείο που έχεις γράψει το όνομά σου στο λογότυπο. 

Βάλε πάνω στο χαρτί να καίει ένα λευκό κερί (για ευλογία) και διάβασε τους ψαλμούς 8, 84 (ως αγάπησα τα σκηνώματά σου...) και 87 (οι θεμέλιοι αυτού...)

Κάθε μέρα θα καις λίγο το κερί και θα διαβάζεις τους ψαλμούς. 

Αν θέλεις μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος ζητώντας απ'το σύμπαν να σου δώσει τη δουλειά που θέλεις πρωτού καεί το κερί (και μην βιαστείς να το κάψεις μέσα σε μια βδομάδα).

Καλό είναι να έχουμε στείλει πρώτα το βιογραφικό μας ή να έχουμε περάσει από συνέντευξη, και να πληρούμε όλα τα κριτήρια που ζητάει ο εργοδότης.

Για παράδειγμα, δε γίνεται να θέλουμε να δουλέψουμε σε μια εταιρία πληροφορικής χωρίς καμία πιστοποίηση για υπολογιστές. Η γητεία αυτή ενισχύει την καλή μας τύχη και τις ικανότητες που ήδη έχουμε -πάντα σε λογικά πλαίσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου