Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014

Αίτηση στον Άγιο Εξπεδίτη

Η εργασία αυτή γίνεται για να μας έρθουν άμεσα χρήματα που έχουμε ανάγκη. Πριν κάνετε το οτιδήποτε, διαβάστε για τον Άγιο Εξπεδίτη εδώ.

Υλικά: 
μια εικόνα του Αγίου (εκτυπωμένη και πλαστικοποιημένη)
●κόκκινα κεριά, τόσα όσες και οι μέρες που θα κάνεις την αίτηση
●έλαιο γρήγορη τύχη
●ένα ποτήρι με νερό
●ένα κομμάτι πάπυρο
●χρυσολίβανο ή λιβάνι σοκολάτας
Ετοίμασε το Βωμό σου βάζοντας το κερί, το μπωλ με το νερό και την εικόνα του Αγίου στην κατάλληλη διάταξη.  Άναψε το θυμίαμα. Στον πάπυρο γράψε με ακρίβεια τι είναι αυτό που χρειάζεσαι, για παράδειγμα: «χρειάζομαι 300 ευρώ για το νοίκι του σπιτιού μέχρι τις 18 του μήνα».

Στο κόκκινο κερί χάραξε το όνομά σου και τη γέννα σου, και ένα σύμβολο που να σχετίζεται με τη φύση της επιθυμίας σου (το σύμβολο του ευρώ για οικονομικά, μια καρδιά για αγάπη κλπ.) Ντύσε το κερί με το λάδι και καθώς το κάνεις αυτό, επαναλάμβανε συνεχώς την επιθυμία σου και οραματίσου ότι πραγματοποιείται.

Χτύπα 3 φορές την εικόνα του Αγίου (όπως να χτυπάς την πόρτα) για να τραβήξεις την προσοχή του. Κράτα το κερί κοντά στο στόμα σου έτσι ώστε η ανάσα σου να το ζεσταίνει, διάβασε μια από τις προσευχές προς τον Άγιο και έπειτα προσευχήσου με τα δικά σου λόγια. Προσευχήσου όσες φορές θέλεις μέχρι να δώσεις την απαραίτητη ενέργεια στην αίτησή σου. Μετά φύσα το κερί καθώς οραματίζεσαι όλην τη συναισθηματική και νοητική ενέργεια που «έχτισες» στη διάρκεια της προσευχής να πηγαίνει στο κερί. Βάλε το κερί στη θέση του, άναψέ το και άστο να καεί εντελώς. 
Για άλλες 3 φορές μέσα στην ημέρα θα πηγαίνεις να χτυπάς τρεις φορές την εικόνα του Αγίου, θα προσεύχεσαι και θα λες τι είναι αυτό που θέλεις. 

Την επόμενη μέρα θα επαναλαβεις ολόκληρη τη διαδικασία από την αρχή. Όλο αυτό θα το κάνεις μέχρι ο Άγιος να πραγματοποιήσει την επιθυμία σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου