Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

Υπολείμματα: θάψιμο στη γη

Το θάψιμο στη γη είναι ένας τρόπος για να «σφραγίσουμε» τα αποτελέσματα του ξορκιού ώστε να συνεχίσει να «δουλεύει» σε συμπαντικό επίπεδο. Είναι κάτι που απαιτούν οι περισσότερες εργασίες. Καλό είναι πρωτού θάψουμε τα υπολείμματα να τα βάλουμε είτε σε ένα πουγγί που δένει με κορδόνι, είτε σε ένα κομμάτι ύφασμα και να το δέσουμε με τέτοιον τρόπο που να μην ανοίξει και βγουν έξω –για να διατηρήσουμε την ακεραιότητα και τη διάρκεια της επιρροής τους (εκτός αν είναι να θάψουμε κάποιο μπουκάλι, που λειτουργεί από μόνο του ως προστατευτικό των υλικών που είναι μέσα). Ένας άλλος τρόπος είναι να τα τυλίξουμε σε αλουμινόχαρτο. Αν έχεις κάνει ξόρκι για οποιοδήποτε καλό, που αφορά το σπίτι σου ή την επιχείρησή σου (χρήματα, έρωτας, τύχη, ευλογία και προστασία), πρέπει να τα θάψεις στην αυλή σου. 
Ομοίως όταν πρόκειται για επιθετική μαγεία ή λυσίματα, όταν θέλουμε δηλαδή να διώξουμε κάτι μακριά μας, το θάβουμε μακριά απ'το σπίτι μας.

Τα υπολείμματα από θετικές και αυξητικές εργασίες τα θάβουμε στη γέμιση.

Τα υπολείμματα από εργασίες κατάργησης, λυσίματος και επιθετικά τα θάβουμε στη χάση.

Συνήθως τα υπολείμματα από ερωτικά ξόρκια τα θάβουμε σε μια τριανταφυλλιά (φυτό του έρωτα). Άλλα ερωτικά φυτά είναι το γεράνι, η γαρυφαλλιά, η λεβάντα, η γαρδένια και η μανόλια. 


Ποτέ δεν θάβουμε τα υπολείμματα από ερωτικό ξόρκι ημέρα Παρασκευή γιατί θεωρείται ότι «θάβουμε την αγάπη μας». Καλύτερη μέρα είναι η Κυριακή.


Τα υπολείμματα από ξόρκια πλούτου τα θάβουμε σε βασιλικό. Επίσης ο δυόσμος είναι ένα πολύ δυνατό φυτό προσέλκυσης χρημάτων.


Τα υπολείμματα από εργασίες προστασίας τα θάβουμε σε προστατευτικά φυτά όπως η μαντζουράνα (προστατεύει την οικογένεια από κακόβουλα άτομα) και ο απήγανος (προστατεύει από μαγεία, κατάρες και γλωσσοφαγιά).


Τα φυτά στα οποία θάβουμε τα υπολείμματα πρέπει να τα αγαπάμε και να τα φροντίζουμε ώστε να μη μαραθούν. Σε περίπτωση που μαραθούν αγοράζουμε ένα καινούριο φυτό και μεταφέρουμε εκεί τα υπολείμματα.

4 σχόλια:

 1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τις φωτογραφίες τις φυλάμε και δεν ξετυλίγουμε τις κορδέλες σε καμία περίπτωση. Συνήθως λέει το ξόρκι που τις φυλάμε μετά, για παράδειγμα στο συρτάρι με τα εσώρουχα ή κάτω απ'το στρώμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Για ποιο ξόρκι λες? Το έχω ανεβάσει εδώ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή