Σάββατο, 17 Μαΐου 2014

Από που προέρχεται η μαγική δύναμη

Από τις δυνάμεις του Φωτός και της δημιουργίας

Όταν ο μάγος επιλέγει να δουλέψει με τις φωτεινές δυνάμεις, όπως τους Αγγέλους, τότε μπορούν να συμβούν θαύματα. Η μεγαλύτερη δύναμη μας δίνεται όταν προσευχόμαστε με πίστη στον Ιησού Χριστό. 

Οι άνθρωποι που αφήνονται στην ενέργεια του Δημιουργού βρίσκονται σε υψηλές δονήσεις και πνευματικό επίπεδο, είναι οι θαυματοποιοί, οι θεραπευτές και αυτοί που με την πίστη τους μπορούν μα μετακινήσουν μέχρι και βουνά. Άλλωστε και ο Ιησούς ανήκε στην κατηγορία αυτή σαν θαυματοποιός και όχι μόνο! Η μαύρη μαγεία δεν μπορεί να τους πειράξει, ούτε καν τους «ακουμπάει» γιατί πολύ απλά βρίσκονται σε ένα ανώτερο επίπεδο.

Από τις δυνάμεις του Σκότους και της καταστροφής

Οι μάγοι που επιλέγουν να εργαστούν με τις δυνάμεις αυτές είναι πολύ ισχυροί, πολύ πιο ισχυροί απ’αυτούς που βασίζονται στις δυνάμεις της φύσης και στην προσωπική τους δύναμη (επόμενη κατηγορία). Σε γενικές γραμμές δουλεύουν με κατώτερες καταστροφικές οντότητες όπως ο Σατανάς, δαίμονες, «σκοτεινές» παγανιστικές θεότητες και όχι μόνο, πνεύματα ανθρώπων που έχουν πεθάνει και υπήρξαν δολοφόνοι, βιαστές, παιδεραστές, μαύροι μάγοι κλπ.
Ένας τέτοιος μάγος συνήθως ασκεί μαγεία σε άτομα που δεν του έχουν φταίξει, είτε για να εξυψώσουν τον εαυτό τους είτε από ζήλια.

Από την προσωπική δύναμη

Έχεις τη δύναμη με το πνεύμα σου και την πίστη σου να επηρεάζεις τις καταστάσεις και τα άτομα γύρω σου προς το στόχο σου. Το επίπεδο της προσωπικής δύναμης κάποιου είναι ανάλογο από πολλούς παράγοντες, όπως η πίστη στις δυνάμεις του, η αυτοπεποίθηση, το πόσο πολύ επιθυμεί κάτι, την ικανότητά του για αυτοσυγκέντρωση, τη διανοητική και συναισθηματική του κατάσταση. Είναι οι άνθρωποι που μόνο με τη δύναμη της σκέψης του υλοποιούν αυτό που θέλουν χωρίς να κάνουν κάποιο ξόρκι.

Από τις δυνάμεις της φύσης

Πρόκειται για τα φυτά και τα βότανα, τους λίθους, τα νερά, τα χώματα και όλα τα «μαγικά υλικά» που χρησιμοποιούμε στα ξόρκια. Απ’αυτά φτιάχνουμε τα θυμιάματα, τα φίλτρα και τα έλαια, ακόμα και η παραφίνη των κεριών προέρχεται απ΄τη φύση.
Ο Δημιουργός έχει διαποτίσει ολόκληρη τη φύση με πνευματική δύναμη. Τα πάντα έχουν το δικό τους πνεύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου