Σάββατο, 17 Μαΐου 2014

Για να διώξεις οτιδήποτε αρνητικό

Μια πολύ ισχυρή εργασία για να εξαλείψεις τις ανησυχίες, τους φόβους, χαμηλές δονήσεις, απλήρωτους λογαριασμούς (και γενικά καθετί που σου προκαλεί αρνητικότητα) από το σπίτι σου και από τη ζωή σου. Μπορείς να το κάνεις οποιαδήποτε μέρα σε Χάση (προτιμώ Σάββατο) ή στην Πανσέληνο.

Υλικά:
●ένα πλαστικό δοχείο, μέτριου μεγέθους (ιδανικό είναι αυτό που αγοράζουμε τη νέα φυτίνη απ’το σούπερ μάρκετ)
χώμα
ένα αυγό που το χρώμα του να πλησιάζει στο σκούρο καφέ
έναν καφέ μαρκαδόρο
ένα κερί καφέ, κόκκινο ή λευκό
αρσενικό λιβάνι
μια κουταλιά της σούπας καστανή ζάχαρη
●νερό πηγής (εμφιαλωμένο)
3 σκελίδες σκόρδο
Με ένα αιχμηρό αντικείμενο άνοιξε μερικές τρυπούλες στον πάτο το δοχείου, ώστε να μπορέσει μετά να φύγει το νερό  (όπως γίνεται στις γλάστρες).
Γέμισε περίπου το 1/3 με χώμα.
Με τον καφέ μαρκαδόρο γράψε πάνω στο αυγό όλα αυτά που θέλεις να απομακρύνεις απ’τη ζωή σου και το σπίτι σου, για παράδειγμα: απλήρωτοι λογαριασμοί, οικονομική αστάθεια, κακοτυχία, ανεργία κλπ. Γράψε όσα θέλεις.

Άναψε το κερί και το λιβάνι.

Πέρασε το αυγό πάνω απ’τον καπνό του θυμιάματος λέγοντας:

Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί

τίποτα δεν μπορεί να μείνει
με τη φωτιά και τον αέρα
όλες οι ανησυχίες φεύγουν μακριά.

Τώρα πέρασε το αυγό μέσα απ΄τη φλόγα του κεριού λέγοντας ξανά τα παραπάνω λόγια. Κρατώντας το αυγό στα χέρια σου περπάτησε μέσα στο σπίτι. Μπαίνοντας σε κάθε δωμάτιο οραματίσου ότι όλη η αρνητική ενέργεια, οι ανησυχίες, οι φόβοι και γενικά καθετί που έγραψες,  βγαίνουν απ’το δωμάτιο σε μορφή μαύρου καπνού και μπαίνουν μέσα στο αυγό. Κάνε το ίδιο και για τα αρνητικά στοιχεία που δημιουργείς εσύ, για παράδειγμα αν θέλεις να κάνεις κάποια πράγματα στη ζωή σου και διστάζεις λόγω ανασφάλειας –χαμηλής αυτοπεποίθησης, οραματίσου αυτό το συναίσθημα να βγαίνει από μέσα σου και να μπαίνει στο αυγό. Αυτό είναι το σημαντικότερο μέρος της διαδικασίας γι’αυτό μην βιαστείς να περάσεις από κάθε δωμάτιο.


Αφού το κάνεις αυτό και έχεις «καθαρίσει» την ενέργεια του σπιτιού αλλά και τη δική σου, τοποθέτησε το αυγό απαλά μέσα στο δοχείο με το χώμα.

Ρίξε από πάνω τη ζάχαρη για να «γλυκάνεις» τις ενέργειες.
Γέμισε το υπόλοιπο δοχείο μέχρι πάνω με χώμα, λέγοντας:

Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί

τίποτα δεν μπορεί να μείνει
με το νερό και τη γη
όλες οι ανησυχίες φεύγουν μακριά.

Αργά αργά ρίξε νερό μέχρι ο χώμα να αποκτήσει αρκετή υγρασία, προσέχοντας μην ξεχυλίσει, λέγοντας ταυτόχρονα τα παραπάνω λόγια.

Αν είναι απαραίτητο μπορείς να προσθέσεις και άλλο χώμα –σκοπός είναι να καλυφθεί τελείως το αυγό.

Τώρα πάρε τις σκελίδες σκόρδου, φύτεψέ τις στο χώμα και περίμενε να φυτρώσουν. Αυτό μπορεί να πάρει αρκετές μέρες για να γίνει. Το σκόρδο θα απορροφήσει την αρνητικότητα και θα τη διασκορπίσει.

Μόλις φυτρώσει πήγαινε σε ένα νεκροταφείο και άσε το δοχείο σε οποιοδήποτε σημείο. Φύγε χωρίς να κοιτάξεις πίσω σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου