Σάββατο, 17 Μαΐου 2014

Προσέλκυση χρημάτων με μαγνήτη

Πάρε ένα χαρτονόμισμα (όσο περισσότερα χρήματα θέλεις να έλξεις, τόσο μεγαλύτερη πρέπει να είναι η αξία του). Πάνω του γράψε το όνομά σου, υπόγραψέ το και βάλτο σε ένα γυάλινο πιάτο. Βάλε μερικές σταγόνες έλαιο προσέλκυσης χρημάτων στα δάχτυλά σου και άρχισε να αλείφεις τον μαγνήτη, ενώ παράλληλα του λες ότι θέλεις να προσελκύσει χρήματα στο σπίτι (ή στο μαγαζί σου), ότι τα χρήματα σε «αγαπάνε» και θέλουν να μένουν μαζί σου. 


Τοποθέτησέ τον πάνω στο χαρτονόμισμα και πες του ότι χρειάζεσαι να σου φέρει περισσότερα χρήματα από αυτό. Ρίξτου μια τσιμπιά μαγνητική άμμο και πες:

Σου προσφέρω αυτήν τη μαγνητική άμμο
ώστε να είσαι δυνατός και να εργαστείς σκληρά για μένα
προσελκύοντας χρήματα στο σπίτι/μαγαζί μου.

Κάθε μέρα θα μιλάς στο μαγνήτη, θα του λες την επιθυμία σου και θα του ρίχνεις μαγνητική άμμο με τα κατάλληλα λόγια. Μόλις γεμίσει η επιφάνειά του και δεν μπορείς να ρίξεις άλλη, αφαίρεσέ την προσεκτικά και ξεκίνα να του δίνεις άλλη. Μπορείς να κάνεις αυτή τη διαδικασία για όσο καιρό θέλεις, ή μέχρι να χάσει το μαγνητισμό του.

Αν έχεις μαγαζί, για καλύτερα αποτελέσματα κάνε κάθε μέρα την ίδια διαδικασία, μόνο που θα βάλεις το μαγνήτη μέσα στο ταμείο σου, πάνω σε ένα χαρτονόμισμα μεγάλης αξίας.

1 σχόλιο: