Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

Επικοινωνία με απάντηση

Κάνε αυτήν τη γητεία όταν:
●έχεις καιρό να επικοινωνήσεις με κάποιο πρόσωπο, θέλεις να έρθετε ξανά σε επαφή αλλά να κάνει εκείνος το πρώτο βήμα.
●θέλεις να περάσεις κάποια υποσυνείδητα μηνύματα (πάντα για καλό) στον άλλον.
Με αυτόν τον τρόπο έχεις την ευκαιρία να περάσεις στο μυαλό και στο υποσυνείδητο του άλλου πράγματα που δεν μπορείς να του πεις κατά πρόσωπο: είτε επειδή δεν έχεις το θάρρος, ή δεν μιλάτε πια, έχετε χαθεί, έχετε τσακωθεί και για τον οποιονδήποτε λόγο.

Γίνεται ΜΟΝΟ σε γέμιση, ημέρα Αφροδίτης και διπλή ώρα Ερμή.Γράψε ένα γράμμα στο πρόσωπο που θέλεις να ακούσεις νέα του ή να μάθεις κάτι συγκεκριμένο, και γράψε ακριβώς τι θέλεις να ακούσεις από εκείνον. Προσοχή μην γράψεις άσχημα πράγματα και μην τον κατηγορήσεις για κάτι -ακόμα και αν φταίει. Ο τόνος σου πρέπει να είναι γλυκός. Να είσαι ακριβής και ειλικρινής.

Πασπάλισε το χαρτί με κανέλα και με λίγες σταγόνες από λευκό μόσχο. Δίπλωσε το χαρτί 3 φορές.
Κάψε το γράμμα σε φωτιά, ενώ οραματίζεσαι το πρόσωπο του ατόμου... ακόμα μπορείς να τον οραματιστείς να διαβάζει το γράμμα που μόλις έγραψες.
Άφησέ το να καεί τελείως και σκόρπισε τις στάχτες στον αέρα (ακόμα καλύτερα αν τις σκορπίσεις προς την κατεύθυνση που πιστεύεις ότι βρίσκεται -ή μένει).

Το ξόρκι έγινε! Περίμενε να λάβεις μια απάντηση...

και μην εκπλαγείς αν το πρόσωπο δείξει να γνωρίζει μερικά πράγματα από αυτά που έγραψες! Αυτός είναι και ο σκοπός άλλωστε.

3 σχόλια:

 1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙ ΓΡΑΜΜΑ ΣΕΝΑ Χ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΚΕΊΜΕΝΟ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπημένε μου (Τάδε),
   έχω πολύ καιρό να σε δω και να σε ακούσω, όμως δεν έχω σταματήσει να σε σκέφτομαι. Τα συναισθήματά μου για σένα είναι ακόμα δυνατά, αληθινά κλπ. κλπ. (γράψε τι ακριβώς αισθάνεσαι, μου λείπεις, σ'αγαπάω πραγματικά, σε θέλω πίσω κλπ.)
   Θυμάσαι τότε που... (αναφέρεις μια σημαντική στιγμή μεταξύ σας)
   Θέλω να ξέρω αν και εσύ με σκέφτεσαι/με θέλεις/ τι αισθάνεσαι για μένα κλπ.

   Με αγάπη/σε περιμένω,
   Μαίρη (το όνομά σου ή το υποκοριστικό που σε φώναζε)

   Διαγραφή