Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

Καθαρισμός με αυγό

Χρειάζεσαι μόνο ένα αυγό, έλαιο Van -Van και ένα μπουκαλάκι με νερό της Florida ή Αγιασμό. Πλύνε το αυγό με το νερό και άστο να στεγνώσει καλά.

Κράτησέ το στα χέρια σου και πες του τι είναι αυτό που θέλεις να απορροφήσει και ποια αρνητική κατάσταση να εξουδετερώσει. Ξεκίνα να το τρίβεις πάνω στο σώμα σου (καλύτερα να είσαι γυμνός) ξεκινώντας απ'την κορυφή του κεφαλιού και πηγαίνοντας προς τα πόδια. Οι κινήσεις του χεριού να είναι μόνο από πάνω προς τα κάτω και όχι από κάτω προς τα πάνω. 
Προσευχήσου να απορροφήσει το αυγό κάθε αρνητικότητα από μέσα σου γενικά, και μετά για τη συγκεκριμένη κατάσταση που θέλεις να διώξεις. 
Κάνε αυτή τη διαδικασία 3 φορές συνολικά.

Με το λάδι Van –Van και το δείκτη σου, κάνε το σχήμα του σταυρού στα μέλη του σώματός σου, με την εξής σειρά: πόδια, γόνατα, παλάμες, στήθος (στο κέντρο), μέτωπο και κορυφή του κεφαλιού. Αυτή η διαδικασία γίνεται για να σου «ανοίξει» το δρόμο αφού το αυγό έχει απομακρύνει τα εμπόδια.

Σπάσε το αυγό μέσα στην λεκάνη της τουαλέτας και πάτα το καζανάκι. Κάψε λίγο λιβάνι ή φασκόμηλο μέσα στο μπάνιο για τυχόν αρνητική ενέργεια που έχει απομείνει.


Τον καθαρισμό αυτόν θα τον κάνεις για 9 συνεχόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου