Σάββατο, 17 Μαΐου 2014

Το κουτί της Πανδώρας -για ηρεμία στην οικογένεια

Όλοι γνωρίζουμε το μύθο με το κουτί της Πανδώρας (το οποίο στην ουσία ήταν πιθάρι, αλλά έχει επικρατήσει ως κουτί) που έκρυβε μέσα του όλα τα δεινά της ανθρωπότητας.
Αυτό το κουτί είναι για να κλείσει μέσα του όλη την αρνητική ενέργεια που υπάρχει σε μια οικογένεια μέσα από καβγάδες της καθημερινότητας, ενώ βγάζει προς τα έξω τη θετική.
Φτιάξτο σε γέμιση φεγγαριού, στο τελευταίο τέταρτο. 

Υλικά:

ένα μικρό ξύλινο μπαουλάκι με κλείδωμα 
ένα μέρος αίμα δράκου σε σκόνη 
ένα μέρος αλάτι 
ένα μέρος ζάχαρη














Πρώτα σκούπισε καλά το κουτί και πέρασέ το από καπνό φασκόμηλο ή λιβάνι για να καθαριστεί ενεργειακά. Ρίξε μέσα πρώτα το αίμα δράκου (αυτό είναι και το κλειδί της δύναμης της εργασίας, όπου το προσθέτουμε δίνει δύναμη), το αλάτι (για να απορροφήσει την αρνητική ενέργεια) και τέλος τη ζάχαρη (για να γλυκάνει τις σχέσεις). 
Ανακάτεψέ τα όλα μαζί και προσευχήσου στο Θεό ή στον φύλακα άγγελό σου ή σε κάποιον Αρχάγγελο και γενικά όπου θέλεις, να ευλογήσει αυτό το κουτί να φέρει γαλήνη στην οικογένεια.

Κλείστο και στο σημείο που κλειδώνει στάξε μερικές σταγόνες από ένα κόκκινο κερί. Αν θέλεις μπορείς να το διακοσμήσεις με λουλούδια ή άλλα σύμβολα που έχεις συνδυάσει με την ηρεμία. 

Έτοιμο! Προσοχή άμα σπάσει, θα πρέπει να το θάψεις και να φτιάξεις καινούριο.

2 σχόλια:

  1. Τα υλικά πρέπει να είναι σε ίσα μέρη δηλ.ενα κουταλάκι του γλυκού?χρειάζομαι αίμα δράκου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή