Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014

Κεριά ημερών

Δευτέρα: κατάλληλη μέρα να κάνεις ξόρκια για ευλογία και για ηρεμία στο σπίτι.
Η μέρα αυτή συνδέεται με τον πλανήτη Σελήνη και το λευκό χρώμα ή το ασημί. Το ασημί επίσης σχετίζεται με τη γονιμότητα, τη δημιουργικότητα και το μυστικισμό, ιδιότητες της Σελήνης. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί άνθρωποι υποσυνείδητα ξεκινούν δίαιτα τη Δευτέρα. Επίσης έχει να κάνει με τη διαίσθηση και τη μαγεία. Άναψε ένα ασημένιο κερί τη Δευτέρα για να ενδυναμώσεις τις μαγικές σου ικανότητες.

Τρίτη: κατάλληλη μέρα για να προκαλέσουμε ερωτικό πάθος σε κάποιο άτομο, για να λύσουμε ή να αντιστρέψουμε μαγεία που έχει γίνει εναντίον μας.
Η μέρα αυτή κυριαρχείται απ’τον Άρη, τον πλανήτη της ενέργειας, της δύναμης και του πάθους. Το κατάλληλο χρώμα κεριού είναι το κόκκινο που συμβολίζει τη δύναμη. Άναψε ένα κόκκινο κερί την Τρίτη για να προσελκύσεις την αγάπη και το πάθος και τα αποτελέσματα θα είναι πιο ισχυρά από κάθε άλλη μέρα της εβδομάδας.Τετάρτη: κατάλληλη μέρα για ξόρκια τύχης, επιτυχίας και επικοινωνίας. Κυβερνήτης της Τετάρτης είναι ο πλανήτης Ερμής που συμβολίζει το εμπόριο και την επικοινωνία. Κατάλληλο χρώμα είναι το κίτρινο αλλά και το πορτοκαλί. Άναψε ένα πορτοκαλί κερί την Τετάρτη για προσωπική ή επαγγελματική επιτυχία αλλά και για τύχη σε όλους τους τομείς. Κάψε ένα κίτρινο κερί για να έρθεις σε τηλεφωνική επικοινωνία με κάποιον αλλά και για να ενδυναμώσεις τις ικανότητές σου στον προφορικό ή το γραπτό λόγο.

Πέμπτη: ιδανική μέρα για προσέλκυση χρημάτων και αύξηση πλούτου. Η μέρα αυτή κυριαρχείται απ’το Δία ο οποίος σχετίζεται με τα οικονομικά ζητήματα αλλά και με κάθε είδους επέκταση και αύξηση. Ιδανικό χρώμα είναι το πράσινο, το χρώμα του χρήματος, αλλά και το σκούρο μπλε που είναι το χρώμα του Δία.

Άναψε ένα πράσινο ή μπλε κερί την Πέμπτη για να καλυτερέψεις τα οικονομικά σου, για προσέλκυση χρημάτων. για να βρεις νέα δουλειά ή να επεκτείνεις και να ενισχύσεις αυτήν που έχεις.

Παρασκευή: ιδανική μέρα για προσέλκυση αγάπης και πάσης φύσεως ερωτικές εργασίες. Κυριαρχείται απ’την Αφροδίτη, τον πλανήτη του έρωτα. Ιδανικό χρώμα είναι το ροζ που σχετίζεται με την αγάπη αλλά και το πράσινο, που είναι το χρώμα της Αφροδίτης. Ευνοεί τον αισθησιασμό και τη σωματική έλξη. Άναψε ένα ροζ κερί την Παρασκευή για να προσελκύσεις την αγάπη ενός προσώπου, για να οδηγήσεις τη σχέση σου σε γάμο αλλά και για να γνωρίσεις νέους φίλους.


Σάββατο: ιδανική μέρα για εργασίες καθαρισμού και λυσίματα. Η μέρα αυτή κυβερνάται απ’τον Κρόνο, τον πλανήτη της μεταμόρφωσης και της αλλαγής. Κατάλληλο χρώμα είναι το μαύρο. Άναψε ένα μαύρο κερί το Σάββατο για να διώξεις απ’τη ζωή σου ανεπιθύμητες ενέργειες, μπλοκαρίσματα, αρνητικές καταστάσεις, ανθρώπους που σου κάνουν κακό, γλωσσοφαγιά, φθόνο και μαγεία.


Κυριακή: ιδανική μέρα για κάθε καλό. Κυβερνήτης της είναι ο Ήλιος που συμβολίζει τη λάμψη και την επιτυχία. Ιδανικό χρώμα είναι το χρυσό αλλά και το πορτοκαλί. Άναψε ένα χρυσό κερί την Κυριακή για επιτυχία και προσέλκυση οικονομικής αφθονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου