Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

Παρασκευή μαγικών ελαίων

Η διαδικασία είναι απλή και ευχάριστη. Όταν φτιάχνεις κάτι μόνος σου, του δίνεις τη δική σου ενέργεια και δύναμη ώστε να λειτουργήσει όσο το δυνατόν καλύτερα για το σκοπό σου. Καλό είναι λοιπόν τα λαδάκια μας να τα φτιάχνουμε μόνοι μας για να τα ενδυναμώνουμε με την ενέργειά μας.

Καλό είναι το μπουκαλάκι που θα χρησιμοποιήσουμε να είναι σκουρόχρωμο, καθώς δεν περνάνε οι ακτίνες του ήλιου και το μείγμα διατηρείται για πάρα πολύ καιρό.Πρώτα ρίχνουμε στο μπουκαλάκι το έλαιο βάση, και έπειτα τα αιθέρια έλαια, σταγόνα σταγόνα, με τη σειρά που μας δίνει η συνταγή. Δηλαδή αν γράφει 4 σταγόνες σανταλόξυλο, 2 σταγόνες κανέλα, θα ρίξουμε πρώτα το σανταλόξυλο και μετά την κανέλα.
Αφού ρίξουμε όλα τα συστατικά μέσα, ανακατεύουμε πάντα με δεξιόστροφη φορά (όπως πάνε οι δείκτες του ρολογιού) κουνώντας το μπουκαλάκι με το χέρι και μελετάμε το σκοπό μας, αφού πρώτα το κλείσουμε.
Όταν λέμε μελετάω το σκοπό μου, εννοούμε ότι μπορούμε να λέμε από μέσα μας ή δυνατά όση ώρα το φτιάχνουμε: 
Σε φτιάχνω φίλτρο μαγικό 
για να φέρεις τον έρωτα/τύχη/χρήματα 
σε μένα την/τον τάδε γέννα της τάδε 
(ή μπορείτε να πείτε ό,τι εσείς θέλετε)

Καθόλη τη διάρκεια παρασκευής του, μπορούμε να έχουμε αναμμένο ένα κερί, χρώματος ανάλογο με το σκοπό μας, πχ. ροζ για αγάπη, κόκκινο για πάθος, πράσινο για χρήματα, πορτοκαλί για τύχη, χρυσό για επιτυχία. Αν φτιάχνετε ερωτικό φίλτρο και έχετε στο μυαλό σας συγκεκριμένο άτομο, μπορείτε να έχετε και τη φωτογραφία του μπροστά από ένα κερί κόκκινο ή ροζ, μελετώντας την επιθυμία σας.


Μέσα στο φίλτρο μπορείς να βάλεις και έναν λίθο ανάλογα με σκοπό σου, αφού πρώτα τον καθαρίσεις και τον ενεργοποιήσεις εννοείται. Για ερωτικό μπορείς να βάλεις έναν ροζ χαλαζία, για τύχη καρνεόλη, για χρήματα μάτι της τίγρης, για προστασία αιματίτη κλπ. αφού ανάλογα με τις ιδιότητες των λίθων υπάρχουν πολλές επιλογές. Μπορείς είτε να αφήσεις τον λίθο μέσα στο μπουκαλάκι με το φίλτρο μέχρι να τελειώσει, είτε να τον βγάλεις αφού τελειώσεις την παρασκευή και να τον χρησιμοποιήσεις αλλού (προσωπικά προτιμώ το πρώτο).


Το επόμενο βήμα είναι να αφήσεις το μπουκαλάκι σε ένα ήσυχο και σκιερό μέρος για 2-3 εβδομάδες, και να το ανακινείς καθημερινά έτσι ώστε να «κάτσουν» τα έλαια (εκτός αν η συνταγή λέει πως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αμέσως). Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα και αφού έρθει η επόμενη γέμιση ή χάση (ανάλογα το τι φτιάχνεις), ξάστρισε το φίλτρο σου για 3 ημέρες. Έτοιμο!


Να τα αγαπάς τα φίλτρα σου, σα να ήταν παιδιά σου. Γιατί στην ουσία είναι ένα κομμάτι από σένα. Να τα φροντίζεις όπως ένα πολύ αγαπημένο σου πρόσωπο. Πάρε στην αγκαλιά σου το φίλτρο σου και μίλησέ του. Πες το όνομά σου, πες του το πρόβλημά σου και την επιθυμία σου. Και αυτό θα σε ακούσει, θα λειτουργήσει για σένα. Αρκεί να το προσέχεις. Να το φυλάς σε ένα μέρος ήσυχο, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Να μην το φορέσει και να μην το ενοχλήσει κανείς άλλος εκτός από σένα. Τα φίλτρα έχουν ψυχή! Πιστέψτε το! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου