Σάββατο, 17 Μαΐου 2014

Το κοπίδι του Δαυίδ

Το κοπίδι του Δαυίδ το χρησιμοποιούμε στη μαγεία σε ξόρκια για να διώξουμε την αρνητικότητα, για να κόψουμε τους ανεπιθύμητους δεσμούς με κάποιον, σε ξόρκια χωρισμού, για να διώξουμε έναν ερωτικό αντίζηλο.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα οποιοδήποτε μαχαίρι με μαύρη λαβή για να το ενεργοποιήσουμε. Καλό είναι επίσης η λαβή να είναι ξύλινη και όχι πλαστική (συνθετική), και να έχει μια πέτρα οψιδιανού επάνω.


Ενεργοποίηση

Το κοπίδι έπρεπε να διαβαστεί με την σκοτεινή σελήνη. Την στιγμή δηλαδή που το φεγγάρι έχει σβήσει εντελώς από τον ουρανό. Την στιγμή που η νύχτα είναι μαύρη σαν την πέτρα του. 

Η μάγισσα τότε βούταγε το κοπίδι μέσα σε μια κούπα ξίδι και το έβγαζε κάτω από τον σκοτεινό ουρανό για να στεγνώσει. Όσο το κοπίδι στέγνωνε, διάβαζε πάνω του τον εξορκισμό τρείς φορές: 


«Σε ξορκίζω ξίφος, με το όνομα Ιόδ Χέ Βάυ Χέ 

και στο όνομα του Δαβίδ και Σολομώντος του Σοφού 
και με την δύναμη των τριών Μάγων Γασπάρ, Μελχιόρ και Βαλτάζαρ, 
να χρησιμεύσεις σε μένα την... γέννα της... σαν δύναμη και άμυνα σ’όλες τις μαγικές εργασίες, ενάντια σε όλους μου τους εχθρούς, ορατούς και αόρατους. 
Ξορκίζω το λεπίδι σου στο σκοτάδι του φεγγαριού. 
Και με το ιερό και αδιαίρετο όνομα Ελ, και το ποτίζω με την δύναμη να διαιρεί, 
να κόβει και να κατακερματίζει, κάθε κακό και κάθε άνομο δεσμό,
δέσιμο και αμπόδεμα για μένα την... γέννα της...» 

Τρείς φορές διάβαζε το κοπίδι με τον ψαλμό και έπειτα το κράταγε πάνω από το κεφάλι της με τα δυό της χέρια. Κράταγε το κοπίδι από την λαβή δείχνοντας με την μύτη του τον ουρανό και έλεγε: 

«Όπως στον ουρανό...» 

Γύρναγε το κοπίδι προς τα κάτω και κάρφωνε το κοπίδι σε μαλακό χώμα ή στο χώμα μιας γλάστρας: 

«...Έτσι και στην γή» 

Έπειτα το άφηνε εκεί όσο διαρκούσε η νύχτα της σκοτεινής σελήνης. Η νύχτα δηλαδή πρίν την Νέα Σελήνη και το ξημέρωμα πριν βγεί ο ήλιος το μάζευε και το έκρυβε στο κουτάκι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου