Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014

Προσευχές στον Άγιο Εξπεδίτη

Διάλεξε όποια απ'τις παρακάτω προσευχές θέλεις, όταν πρόκειται να προσευχηθείς στον Άγιο Εξπεδίτη με την εικόνα του και το κερί του.
Σχετικά με τον Άγιο μπορείτε να διαβάσετε εδώ.Αγαπημένε μάρτυρα και προστάτη μας, Άγιε Εξπεδίτη, εσύ που γνωρίζεις τι είναι αναγκαίο και τι απαιτείται επειγόντως, σε εκλιπαρώ να μεσολαβήσεις στην Αγία Τριάδα, ώστε μέσα από τη Χάρη Σου η παράκλησή μου να μου παραχωρηθεί (εδώ λες την επιθυμία σου). Είθε να λάβω τις ευλογίες και την εύνοιά σου. Στο όνομα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, αμήν.
Βρίσκομαι ενώπιόν σου, Άγιε Εξπεδίτη, για να θεραπεύσεις τα οικονομικά προβλήματα στη δουλειά και στο σπίτι μου. Μέσω της Χάρης Σου, ευλογημένε Άγιε, παρακαλάω και προσεύχομαι ώστε να επιτελέσω την επιθυμία μου (εδω λες τι ζητάς). Και θα αποδώσω ευχαριστίες για τη λαμπρή σου μεσολάβηση...(στο σημείο αυτό υποσχέσου στον Άγιο μια συγκεκριμένη προσφορά αν πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου). Αμήν.

Άγιε Εξπεδίτη, που βρίσκεσαι εν αναπάυσει. Έρχομαι σε’σένα και παρακαλώ να πραγματοποιηθεί αυτή μου η επιθυμία (πες αυτό που θέλεις). Άγιε Εξπεδίτη τώρα σε παρακαλώ. Άγιε Εξπεδίτη τώρα σου το ζητώ, αυτό ακριβώς το λεπτό. Μην αφήσεις ούτε άλλη μια μέρα να χαθεί, δώσε μου αυτό που σε παρακαλώ. Γνωρίζω τη δύναμή σου, σε γνωρίζω εξαιτίας του έργου σου. Ξέρω ότι μπορείς να το κάνεις. Κάνε αυτό για μένα, και θα διαδώσω το όνομά σου με αγάπη και τιμή, και θα γίνω αφορμή για να επικαλείται το όνομά σου. Άγιε Εξπεδίτη, αυτήν την ευχή με ταχύτητα, αγάπη, τιμή και καλοσύνη. Δόξα σοι, Άγιε Εξπεδίτη.


Άγιε Εξπεδίτη, ευγενή νέε από τη Ρώμη, ιερομάρτυρα, εσύ που γρήγορα φέρνεις εις πέρας τις υποθέσεις, εσύ που ποτέ δεν καθυστερείς, έρχομαι σε’σένα με την ανάγκη να...(εδώ πες την επιθυμία σου). Κάνε αυτό για μένα Άγιε Εξπεδίτη, και όταν πραγματοποιηθεί θα ανταποκριθώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από τη μεριά μου, με μια προσφορά για’σένα (εδώ λες τον όρκο ή την υπόσχεσή σου). Κάνε γρήγορα, Άγιε Εξπεδίτη! Πραγματοποίησε την ευχή μου πρωτού το κερί σου καεί εντελώς, και εγώ θα διαδώσω το όνομά σου. Αμήν.

7 σχόλια:

 1. ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΕΞΠΕΔΙΤΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΣ ΟΛΑ..ΣΕ ΙΚΕΤΕΥΩ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΤΟΣΗ ΑΝΑΓΚΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΕΞΠΕΔΙΤΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΣ ΟΛΑ..ΣΕ ΙΚΕΤΕΥΩ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΤΟΣΗ ΑΝΑΓΚΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΜΑΚΑΡΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΕΞΠΕΔΙΤΗΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΜΟΥ. ΣΕ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΑΓΙΕ. ΑΜΗΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αγιε μου εξπεδιτη μεγαλε,αμεσε και θαγματουργε ιερομαρτυρα εκατονταρχε της ρωμης σ ευχαριστω γι αυτο , που μου εδωσες τοσο ξαφνικα , στην αρχη του χρονου και το χρειαζομουν τοσο πολυ .Με εσωσες , σ ευχαριστω πανελληνικα και παγκοσμια Κ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Άγιε μου εξπεδίτη λατρεμένε άγιε σ'ευχαριστώ που με έσωσες φέτος το καλοκαίρι και νοίκιασα τα δύο σπιτάκια στην εξοχή . Έτσι κατάφερα και να επισκευάσω τα πάντα . Είσαι γρήγορος ,είσαι θαυματουργός . Σ'ευχαριστώ Κ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αγιε εξπεδιτη πραγματοποιησε την ευχη μου σε παρακαλω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Σε παρακαλω αγιε μου πραγματοποιησε την ευχη μου αμην

  ΑπάντησηΔιαγραφή