Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014

Αποκοπή ομφάλιου λώρου με οραματισμό

Αποκοπή λώρου από κάποιο άτομο δεν σημαίνει ότι θα κόψουμε κάθε δεσμό/επικοινωνία μεταξύ μας ή ότι θα χαλάσει η σχέση μας ή ότι δεν θα τον ξαναδούμε. Σημαίνει να «καθαρίσουμε» τον εαυτό μας και τον άλλον από καθετί άσχημο υπάρχει μεταξύ μας: θυμός, πικρία, απογοήτευση, ζήλια, σχέσεις αλληλεξάρτησης και βαμπιρισμός, και γενικά ότι μπορείτε να φανταστείτε. Για παράδειγμα, μπορούμε να αποκοπούμε από:

●έναν γονέα ή συγγενικό πρόσωπο πολύ εξουσιαστικό απέναντί μας
●έναν πρώην σύντροφο ή φίλο με τον οποίο η σχέση μας δεν τερματίστηκε και με τον καλύτερο τρόπο
●ένα άτομο (φιλικό, ερωτικό) που έχει προσκολληθεί πάνω μας, στη ζωή μας, του στυλ η ζωή μου δεν έχει νόημα χωρίς εσένα, αν σε χάσω θα πεθάνω (που στην αρχή μπορεί να ακούγεται ρομαντικό, στην ουσία όμως και με το πέρας του χρόνου μας απομυζά ενεργειακά!)Εν ολίγοις, διώχνουμε τα άσχημα συναισθήματα και βάζουμε στη θέση τους τα όμορφα. Αυτό γίνεται με τον οραματισμό. 

1. Κάθισε αναπαυτικά σε μια καρέκλα. Από πίσω σου βρίσκεται και σε κρατάει απ'τους ώμους ο Ανώτερος Εαυτός σου (ή, αν δεν είσαι εξοικειωμένος με αυτόν ή δεν ξέρεις τι είναι, φαντάσου τον Φύλακα Άγγελό σου). Απέναντί σου κάθεται επίσης σε καρέκλα το άλλο άτομο, και από πίσω του ο Ανώτερός/Φύλακάς του τον κρατάει απ΄τους ώμους.


2. Υπάρχει μια μαύρη κλωστή που συνδέει το ηλιακό σου πλέγμα με το δικό του, τα στομάχια σας δηλαδή. Αυτή η κλωστή είναι όλα τα αρνητικά συναισθήματα που υπάρχουν μεταξύ σας.


3. Πες: τάδε (το όνομά του) σε ευχαριστώ για την αγάπη σου για για όσα μου έχεις διδάξει, όμως θέλω από τώρα και στο εξής να παίρνω τα μαθήματα μόνη/ος μου.


4. Ο Ανώτερός σου σου δίνει ένα μεγάλο ψαλίδι, και με αυτό κόβεις την κλωστή, στο σημείο που βρίσκεται κοντά στο δικό σου το στομάχι, λέγοντας: κόβω κάθε σκεπτομορφή, κάθε αρνητικό δεσμό, κάθε συναίσθημα χαμηλής δόνησης, κάθε θυμό και πικρία.


5. Εκείνη τη στιγμή οραματίζεσαι τον άλλον να χάνει λίγο την ισορροπία του, όμως δεν πέφτει κάτω και επανέρχεται καθώς ο Ανώτερός του τον κρατάει. Ταυτόχρονα, από τον αφαλό σου βγαίνει μια μαυρίλα, μια μαύρη σκιά, η οποία πέφτει στο πάτωμα και οδηγείται στο κέντρο της Γης για καύση και εξαγνισμό.


6. Τώρα δες μια ροζ ακτίνα να συνδέει την καρδιά σου με την δική του. Αυτή συμβολίζει την αγάπη και όλα τα θετικά συναισθήματα που θα υπάρχουν τώρα μεταξύ σας.


7. Δες τον άλλον να απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο μαζί με τον Ανώτερό του, καθώς σε χαιρετάει και τον χαιρετάς και εσύ. 


8. Όταν έχει φύγει και δεν θα τον βλέπεις πια, πες δυνατά: Θέλω τη δύναμή μου πίσω!!!


9. Οραματίσου να σχηματίζεται μπροστά σου μια λαμπερή μπάλα φωτός, στην αρχή μικρή σε μέγεθος και μετά σταδιακά να μεγαλώνει. Όταν γίνει αρκετά μεγάλη θα μπει μέσα στο σώμα σου δια μέσου της καρδιάς σου, δηλαδή θα εισέλθει απ'το σημείο που βρίσκεται το τσάκρα της καρδιάς.


10. Αυτή η ενέργεια με κάθε ανάσα σου γεμίζει όλο το σώμα σου και κάθε κύτταρό σου, απ'την κορυφή του κεφαλιού μέχρι τα νύχια των ποδιών. Με κάθε αναπνοή που παίρνεις αυτή η ενέργεια σε πλημμυρίζει, γεμίζει τα κύτταρά σου με υψηλές δονήσεις και σε κάνει να λάμπεις εσωτερικά.

Στο τέλος θα πεις: Και έτσι είναι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου