Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

Κόκκινο μήλο για έρωτα

Κάνε αυτό το ξόρκι για κάποιον που έχει συναισθήματα για σένα και θέλεις να τα ενδυναμώσεις. Επίσης αν ο άλλος είναι για κάποιο λόγο διστακτικός απέναντί σου, τον προβληματίζει κάτι ή υπάρχουν προβλήματα που υπονομεύουν την αγάπη σας. Γίνεται πάντα Παρασκευή σε γέμιση φεγγαριού.

Υλικά:

●ένα κόκκινο μήλο
●3 κουταλιές καστανή ζάχαρη
●χαρτί και κόκκινο στυλό
●μαχαίρι για να χαράξεις στο μήλο
●3 κουταλιές μέλι
●ένα κόκκινο κερί
●ένα ροζ κερί
●ένα λευκό κερί
●ένα μωβ κερί
λάδι Έλα Σε Μένα
Άλειψε τα κεριά με το έλαιο και άναψέ τα. Κόψε την κορυφή του μήλου ούτως ώστε να κάνεις ένα άνοιγμα από πάνω και μετά να μπορείς να το βάλεις ξανά στη θέση του. Βγάλε αρκετό από το εσωτερικό του μήλου ώστε να μείνει κενό και να μοιάζει με δοχείο.

Στο χαρτί γράψε το πλήρες όνομα και την ημερομηνία γέννησης του ατόμου. Βάλε αυτό το χαρτί μαζί με τη φωτογραφία του (αν έχεις) μέσα στο μήλο, ρίξε από πάνω τη ζάχαρη και το μέλι και κλείσε το μήλο από πάνω με το κομμάτι που έκοψες.


Αν θέλεις ο αγαπημένος σου να δεθεί μαζί σου, τύλιξε το μήλο με ένα φορεμένο εσώρουχό σου.


Τοποθέτησε το μήλο μέσα σε ένα αεροστεγές δοχείο, βάλτο μέσα στη ντουλάπα σου στο πιο εσωτερικό σημείο και μην το αγγίξεις για μια εβδομάδα. Όσο περνάνε οι μέρες, η επιφάνεια του μήλου θα γίνεται πιο ευαίσθητη και μαλακή, όπως ακριβώς θα μαλακώνει και η καρδιά του αγαπημένου σου και θα σου φανερώσει τις προθέσεις και επιθυμίες του.


Μετά από μια βδομάδα δεν αν το μήλο έχει μαλακώσει εντελώς -αν όχι κράτησέ το στο δοχείο λίγες μέρες ακόμα. Στο τέλος θάψτο στο χώμα μαζί με τα υπολείμματα των κεριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου