Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014

Κεριά διπλής δράσης

Τα κεριά διπλής δράσης είναι φτιαγμένα από δύο χρώματα, το ένα είναι το μαύρο (για να λύσουμε κάτι) και το δεύτερο μπορεί να είναι κόκκινο (για έρωτα), πράσινο (για χρήματα) ή λευκό (για ειρήνη και ευλογία). 

Τα χρησιμοποιούμε για να στείλουμε πίσω τα μάγια που μας έχουν κάνει, και ονομάζονται «διπλής δράσης» γιατί αφενός σπάνε την κατάρα, αφετέρου προσελκύουν τύχη και ευτυχία στον τομέα που επιθυμούμε.Επομένως έχουμε και λέμε:
●μαύρο –κόκκινο: για να λύσουμε τα ερωτικά μας
●μαύρο πράσινο: για να λύσουμε τα οικονομικά μας
●μαύρο –λευκό: για γενικό λύσιμο, καθαρισμό και εξαγνισμό

Πρωτού τα ανάψουμε, τα γυρνάμε ανάποδα και σκάβουμε από κάτω μέχρι να βγει καινούριο φυτίλι.

Τα ανάβουμε λοιπόν ανάποδα ώστε να καεί πρώτα το μαύρο μέρος.

Στο μαύρο μέρος χαράσσουμε το όνομα του εχθρού μας (αν γνωρίσουμε ποιος μας κάνει μάγια) με ανάποδη φορά (δηλ. ΣΗΡΤΗΜΗΔ αντί για ΔΗΜΗΤΡΗΣ), και στο χρωματιστό μέρος γράφουμε το δικό μας με κανονική φορά.


Επίσης μπορούμε να αλείψουμε το μαύρο μέρος με έλαιο λυσίματος ή αντιστροφής μαγείας, με φορά από πάνω προς τα κάτω. Αλείφουμε το χρωματιστό μέρος με το κατάλληλο έλαιο, με φορά από κάτω προς τα πάνω).


Καλό είναι να καίμε αυτά τα κεριά πάνω σε ένα μικρό καθρεφτάκι.

Επίσης μπορούμε να σχηματίσουμε γύρω τους έναν κύκλο από καβουρόσκονη (επειδή τα καβούρια περπατάνε ανάποδα –έτσι γυρίζει ανάποδα και η μαγεία) ή σκόνη λυσίματος για να το ενισχύσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου