Τρίτη, 20 Μαΐου 2014

Μπάνιο για καθαρισμό και εξαγνισμό

Το καθαριστικό αυτό μπάνιο θα το κάνεις τουλάχιστον για 3 συνεχόμενες μέρες.

Υλικά: 

●αλάτι (ισχυρός καθαρισμός)
●ύσσωπος (καθαρισμός της αρνητικότητας που επιβάλλουμε οι ίδιοι στον εαυτό μας, είτε συνειδητά είτε υποσυνείδητα)
●απήγανος (καθαρισμός της αρνητικότητας, της γλωσσοφαγιάς και της ζήλιας που προέρχεται από τρίτους)

Με αυτά τα υλικά θα φτιάξεις το μπάνιο σου. Επιπλέον θα χρειαστείς:
●3 λευκά κεριά
θυμίαμα λυσίματος μαγείας ή αρσενικό λιβάνι
●καθαρά λευκά ρούχα
●μια κανάτα

Θα πρέπει να σηκωθείς πριν ξημερώσει –περίπου μια ώρα νωρίτερα. Υπολόγισε ότι την ώρα που θα ανατέλλει ο ήλιος θα πρέπει να έχεις τελειώσει και να είσαι στο σταυροδρόμι για να πετάξεις το νερό.

Γέμισε τη μπανιέρα με ζεστό νερό και ρίξε μέσα τα υλικά του μπάνιου. Σιγουρέψου ότι το αλάτι έχει διαλυθεί. Άναψε το θυμίαμα, άναψε τα δύο κεριά και τοποθέτησε το ένα πάνω στην μεριά του μπάνιου που θα είναι το κεφάλι σου, και το άλλο εκεί που θα είναι τα πόδια σου.

Οραματίσου ότι τα κεριά σχηματίζουν την Ουράνια Πύλη και μπες μέσα στο νερό. Με την κανάτα πάρε νερό και ρίξτο πάνω στο κεφάλι σου σε σχήμα Χ και μετά απ’αυτό διάβασε τον ψαλμό 51 (ελέησόν με, ο Θεός…). Μείνε όση ώρα θέλεις. Όταν βγεις απ΄τη μπανιέρα μην σκουπιστείς με πετσέτα αλλά περίμενε να στεγνώσεις έτσι. Μετά φόρεσε τα λευκά ρούχα και πρωτού ανοίξεις την τάπα για να χυθεί το νερό, μάζεψε λίγο με την κανάτα. Πήγαινε σε ένα σταυροδρόμι και ενώ είσαι στραμμένος προς την ανατολή, την ώρα που βγαίνει ο ήλιος, ρίξε το περιεχόμενο της κανάτας προς τη δύση, πάνω απ’τον αριστερό σου ώμο. Φύγε χωρίς να κοιτάξεις πίσω.

1 σχόλιο:

  1. Είναι πραγματικά καθαριστικό!!!!!!!ανοίγει το μυαλό και τα μάτια!!!!!ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή