Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014

Τριαντάφυλλο

Το κατεξοχήν λουλούδι που χρησιμοποιούμε για τον έρωτα! Συμβολίζει την αγάπη, τον έρωτα και τη σεξουαλική έλξη. Προσελκύει καλή τύχη σε όλα τα ερωτικά ζητήματα.

Γένος: θηλυκό

Στοιχεία: νερό και φωτιά
Πλανήτες: Άρης(φωτιά) και Αφροδίτη(νερό)


●πρόσθεσε πέταλα στο νερό που κάνεις μπάνιο ενώ οραματίζεσαι ότι έρχεται στη ζωή σου ένας καινούριος έρωτας.

●κάψε αποξηραμένα πέταλα στο καρβουνάκι για να εκπληρώσεις μια ερωτική ευχή.


●βάλε αποξηραμένα ροδοπέταλα σε ένα λευκό ύφασμα και έχε το πάνω σου για προστασία από τραυματισμούς ή ότι κάνεις εργασίες θεραπείας.


●βάλε ροδοπέταλα να βράσουν σε νερό, σούρωσέ τα και χρησιμοποίησέ το στο μπάνιο σου πριν από ερωτικές εργασίες.


●για να προσελκύσεις το άτομο που θέλεις: βάλε τριαντάφυλλο μαζί με δαμιάνα να βράσουν σε νερό και να κάνουν ένα αφέψημα. Σούρωσε τα βότανα και πρόσθεσε αιθέριο έλαιο πατσουλί. Ρίξε το υγρό αυτό στο νερό που κάνεις μπάνιο, πλύνε με αυτό το κεφάλι σου και το σώμα σου. Κάνε αυτη τη διαδικασία για 7 συνεχόμενες μέρες, καλώντας το όνομα του ατόμου την ώρα που κάνεις το μπάνιο. Την τελευταία μέρα φύλαξε λίγο απ’το νερό αυτό (των βοτάνων), πηγαινε σε ένα σταυροδρόμι και ρίξτο πίσω απ’τον αριστερό σου ώμο καθώς κοιτάζεις ανατολικά. Φύγε χωρίς να γυρίσεις να κοιτάξεις πίσω.


●σε ένα γουδί βάλε αποξηραμένα ροδοπέταλα και σκόνη ρίζας ίριδας, χτύπησέ τα μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη σκόνη. Αυτήν την σκόνη μπορείς να την βάλεις σ’ένα κόκκινο ή ροζ πανάκι που το έχεις πάνω σου όταν πας να συναντήσεις αυτόν που σε ενδιαφέρει, επίσης μπορείς να αλείψεις με αυτήν το σβέρκο σου και τα χέρια σου αλλά να την κάψεις και σαν θυμίαμα σε εργασίες αγάπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου