Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014

Ρίζα Αδάμ & Εύας

Η ρίζα προέρχεται από ένα λουλούδι που μοιάζει με ορχιδέα και αποτελείται από δύο μέρη, τον Αδάμ (μακρόστενο μέρος που συμβολίζει το αρσενικό) και την Εύα (το στρογγυλό μέρος που συμβολίζει το θηλυκό). 

Χρησιμοποιείται ευρέως σε ερωτικές διεργασίες για ερωτική έλξη, αγάπη και γάμο. Μπορούμε να προσελκύσουμε τον έρωτα γενικά ή κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, να αναθερμάνουμε μια σχέση και να έρθουμε πιο κοντά με το σύντροφό μας, να φέρουμε ειρήνη και αρμονία στο γάμο μας. Ανάλογα με το φύλλο του συντρόφου που θέλουμε να προσελκύσουμε, χρησιμοποιούμε τη ρίζα του Αδάμ (για άντρα) ή της Εύας (για γυναίκα), μαζί με την αντίστοιχη δική μας.Καλό είναι πριν χρησιμοποιήσουμε τις ρίζες να τις ξαστρίζουμε για 3 βράδια στο όνομά μας και στο όνομα του προσώπου που θέλουμε.

Ο μύθος λέει πως για να παραμείνει αχώριστο ένα ζευγάρι η γυναίκα θα πρέπει να έχει μαζί της τη ρίζα της Εύας που είναι η στρόγγυλη και ο άντρας τη ρίζα του αδάμ που θεωρείται ως το αρσενικό μέρος.


Διαφορετικά μπορούν να φυλάσσονται και οι δύο ρίζες μαζί στην κρεβατοκάμαρα ή κάτω απο το κρεβάτι ή το στρώμα.


Είναι απ'τα βότανα που «δεν τους αρέσει να παίζουν μαζί με άλλα» που σημαίνει ότι πρέπει να τα χρησιμοποιούμε μόνα τους, ειδικά μέσα σε φυλαχτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου