Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014

Πως σφουγγαρίζουμε

Χρησιμοποιούμε διάφορα βότανα ή άλλα υλικά τα οποία ρίχνουμε στο νερό σφουγγαρίσματος για να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μια απλή προετοιμασία είναι η εξής:

•Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα με νερό και βράζουμε για 20 λεπτά.
•Αφήνουμε το νερό να κρυώσει τελείως. Προαιρετικά ρίχνουμε μισή κούπα νερό της Florida ή Αγιασμό. Αν το σφουγγάρισμα είναι για καθαρισμό και εξαγνισμό μπορούμε αν θέλουμε να προσθέσουμε μια κούπα αμμωνία.
•Αποθηκεύουμε το νερό σε ένα μπουκάλι και το αφήνουμε σε ένα ήσυχο μέρος για 7 μέρες πριν το χρησιμοποιήσουμε.


Αυτή είναι μια διαδικασία προαιρετική, αλλιώς ρίχνουμε τα υλικά κατευθείαν στο νερό σφουγγαρίσματος, καλύτερα να είναι ζεστό για να διαλυθούν, ειδικά αν ρίξουμε μέσα χοντρό αλάτι.

Για να καθαρίσεις το σπίτι απ’τις αρνητικές ενέργειες, σφουγγάρισε με φορά από μέσα προς τα έξω. 

Για να προσελκύσεις έρωτα, χρήματα ή προστασία*** σφουγγάρισε με φορά από έξω προς τα μέσα.
Επίσης με βρέξε ένα πανάκι με το νερό και πέρασε με αυτό τα παράθυρα και τα περβάζια, στο εσωτερικό του σπιτιού: για να προσελκύσεις κάτι, με φορά από κάτω προς τα πάνω, ενώ για να διώξεις κάτι, με φορά από πάνω προς τα κάτω. 
Με την ίδια φορά, ανάλογα την περίπτωση, μπορείς να περάσεις και την πόρτα, εσωτερικά και εξωτερικά.
Αν στο πάτωμα έχεις χαλιά μπορείς να τα ραντίσεις από πάνω με λίγο  απ’το νερό όμως να ξέρεις ότι τα περισσότερα αφήνουν λεκέδες (ειδικά αν έχει μέσα νερό της Florida). 

Έπειτα μπορείς να συνεχίσεις με το πεζοδρόμιο (ειδικά αν έχεις μαγαζί). Σφουγγάρισε με φορά απ’το πεζοδρόμιο προς το κατώφλι της πόρτας, για να έλξεις πελάτες, χρήματα, τύχη ή για να καλέσεις τον έρωτα –με αντίθετη φορά για να διώξεις μια αρνητική κατάσταση. 


Όταν τελειώσεις πάρε τον κουβά και πέταξε το περιεχόμενό του σε μια διασταύρωση ή σταυροδρόμι. Θα το πετάξεις πάνω απ’τον αριστερό σου ώμο προς την ανατολή (δηλαδή εσύ θα έχεις γυρισμένη την πλάτη στην ανατολή και θα κοιτάς τη δύση), την ώρα που βγαίνει ο ήλιος. Εναλλακτικά μπορείς να το ρίξεις στη ρίζα ενός γερού δέντρου, για να απορροφήσει την αρνητική ενέργεια. Αυτό θα το κάνεις όταν το νερό ήταν για να απομακρύνει κάτι.


Το νερό που χρησιμοποίησες για να προσελκύσεις κάτι, θα το ρίξεις στο μπροστινό μέρος της αυλής σου την ώρα που ανατέλλει ο ήλιος. Έτσι το νερό θα «ποτίσει» το έδαφος του σπιτιού και οι ενέργειες θα συνεχίσουν να υφίστανται. 


Και τις δύο περιπτώσεις την ώρα που χύνουμε το νερό λέμε: «εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, αμήν.» 


***Η προστασία είναι κάτι καλό, κάτι που θέλουμε να έλξουμε, όμως οι περισσότερες συνταγές έχουν βότανα και υλικά που η δουλειά τους είναι να «διώχνουν» (απήγανος, βασιλικός κλπ.) Βλέπουμε δηλαδή ότι «προσελκύω το κακό διώχνοντας το κακό». Σ’αυτήν την περίπτωση είναι στο χέρι του καθενός αν χρησιμοποιήσει μια τέτοια φόρμουλα να διαλέξει με ποια φόρμουλα θα καθαρίσει. Πάντως κάποια υλικά (λεβάντα, κανέλα) είναι πιο ήπια από κάποια άλλα (αμμωνία, απήγανος, κόκκινο πιπέρι). Καλό είναι να κοιτάμε τι επικρατεί στη συνταγή και μετά αποφασίζουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου