Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014

Ο Ανώτερος Αγγελικός μας εαυτός

Οι Ανώτεροι Αγγελικοί εαυτοί είναι οντότητες υπαρκτές που ζούν σε πλανήτες της πέμπτης διάστασης (δηλαδή σε υψηλότερο επίπεδο δόνησης από εμάς -που ζούμε στην τρίτη διάσταση).

Εμείς είμαστε ψυχικές προεκτάσεις τους. 
Δηλαδή το κομμάτι της πτώσης τους στη βαριά ύλη, το οποίο μέσα από μαθήματα και εμπειρίες, λειαίνει την κατώτερη προσωπικότητα. Όταν γίνεται αυτό, θυμόμαστε την ύπαρξη του ανώτερου εαυτό μας και τον καλούμε. Εκείνος ακούει τη φωνή μας, και συνδέει πάλι το λώρο της ένωσης. Τότε αρχίζει το πραγματικό μας ταξίδι στην ουράνια πατρίδα μας.Οι Ανώτεροι Εαυτοί γεννιούνται από την ένωση της πνευματικής και ψυχικής ενέργειας του Θεού και είναι κατ εικόνα και και ομοίωση του. Ο Θεός τους έχει χαρίσει το δώρο της ελεύθερης βούλησης. Αυτό είναι ένα στοιχείο που λείπει από τις ιδιότητες των αγγελικών οντοτήτων. Μετά το διαχωρισμό τους από την ψυχή (πτώση), παραμένουν στην πέμπτη διάσταση και από εκεί, παρακολουθούν την πορεία της ψυχικής τους προβολής. Η προσπάθεια τους έγκειται στο να μπορέσουν να αφυπνήσουν και να έλξουν την ψυχή τους, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία σύνδεσης και επαναφοράς της στην πατρίδα της, την πέμπτη διάσταση.

Ο Ανώτερος Εαυτός στέλνει στην ύλη την ψυχική του προβολή, δηλαδή τον άνθρωπο, ώστε μέσα από τις εμπειρίες και τα μαθήματα που θα λάβει η ψυχή,ν α καταξιωθεί και να γίνει έτοιμη να ενωθεί με το πνευματικό της κομμάτι, τον Ανώτερο Εαυτό της.

Ο Ανώτερος Εαυτός είναι ένας και μοναδικός για κάθε ψυχή και τη συντροφεύει σε όλες τις γεννήσεις και τους θανάτους της. Το κενό της ψυχής μας, γεμίζει μόνο όταν συνδεθούμε με το πνευματικό μας κομμάτι. Τότε νιώθουμε πληρότητα κι αγάπη.

Ο Ανώτερος Εαυτός μετά τον διαχωρισμό του από την ψυχή, παραμένει στην πέμπτη διάσταση και από εκεί παρακολουθεί την πορεία της ψυχικής του προβολής. Η προσπάθειά του έγκειται στο να μπορέσει κάποια στιγμή να την έλξει και να ξεκινήσει η διαδικασία σύνδεσης μαζί της. Βέβαια, η ψυχή περνάει πολλές ζωές χωρίς να έχει επίγνωση της πνευματικής της υπόστασης, χαμένη στη λήθη και εστιασμένη καθ'ολοκληρία στις υλικές απολαύσεις. Περνάει από πολλά μαθήματα και πόνο, μέχρι να απελευθερωθεί από τα δεσμά της και να αναζητήσει το πνευματικό της κομμάτι. 

Όταν η ψυχή συνδεθεί με το πνευματικό της κομμάτι αλλάζουν πολλά. Με την ένωση αναβαθμίζονται όλα τα ψυχικά κύτταρα. Αυτή η αύξηση δονήσεων δίνει τη δυνατότητα στον άνθρωπο να συλλαμβάνει τις ανώτερες πνευματικές πληροφορίες από τον πνευματικό του εαυτό. Επίσης, αρχίζει η αποφόρτιση εντάσεων που αφορούν την τωρινή του ζωή.

Ο Ανώτερος Εαυτός έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει το πλάνο της ψυχής, προγραμματίζοντας καλύτερες συνθήκες και αποκόβοντας καρμικά «κομμάτια», δίνοντάς της «χάρη». Αφού σκιαγραφήσει και βελτιώσει το πλάνο της, το παρουσιάζει σε μια ανώτατη εξεταστική ιεραρχία. Εκεί, πραγματοποιούνται κάποιες ακόμα αλλαγές και βελτιώσεις, ώστε να μπει σε εφαρμογή το σχέδιο. Τότε, ο Ανώτερος Εαυτός περνά πληροφορίες και αφυπνιστικές ενέργειες μέσω σύνδεσης και ο άνθρωπος «φωτίζεται», δέχεται ζωοδόχο πνοή. Τα συναισθήματα φωτίζονται και υπάρχει πληρότητα, χαρά κι επίγνωση, ασχέτως αν υπάρχουν ακόμα προβλήματα. Το εξωτερικό σύστημα ίασης, εξουδετερώνει όλες τις τοξίνες που εισβάλουν στο σώμα. Ο σημερινός άνθρωπος έχει να αντιμετωπίσει πολλά δηλητήρια και τοξίνες που προέρχονται από το περιβάλλον, τη διατροφή και τις τοξικές νοητικές και συναισθηματικές σκέψεις. Αυτά όλα ταξινομούνται στο ενεργειακό του σώμα, με αποτέλεσμα να διασαλεύεται η ψυχική του αρμονία και να νοσεί, είτε νοητικά είτε σωματικά. Η ένωσή του με το αγγελικό του κομμάτι σταματά τη διαδικασία των αλλοιώσεων.

Ο Ανώτερος Εαυτός,που ειναι το πνευματικό μας κομμάτι, ο θεϊκός μας εαυτός, καθοδηγεί τα βήματά μας έτσι ώστε να αναπτύξουμε ένα ανώτερο αστρικό και νοητικό σώμα. Όταν εναποθέτουμε τη ζωή μας στα χέρια του, συμβαίνουν συγκλονιστικά γεγονότα. 

Ειδικότερα οι Ανώτεροι αγγελικοί Εαυτοί:
● Μας βοηθούν να δούμε από άλλη οπτική γωνία τα προβλήματα, ώστε αυτά να μη μας γεμίζουν με τοξίνες.
● Μας ωθούν να αξιοποιήσουμε τα ταλέντα και τα χαρίσματά μας.
● Μας αφυπνίζουν, ώστε να μην ξεχνάμε την αποστολή μας.
● Μας κάνουν να αναπτύσσουμε μέσα μας αισθήματα χαράς και πληρότητας.
● Μας δίνουν λύσεις στα καθημερινά μας προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου