Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014

Αρχάγγελος Σάνταλφον

Η φύση μας προσφέρει όλα τα χρώματα, τα οποία αποτυπώνονται στο πλήθος των δέντρων, των φυτών, των λουλουδιών και των κρυστάλλων. 

Όταν τα χρησιμοποιούμε για να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας και το περιβάλλον, συντονιζόμαστε αυθόρμητα με την ενέργεια του Σάνταλφον, που είναι προστάτης της Γης και υπεύθυνος για την ευημερία της ανθρωπότητας. Ο άγγελος αυτός ήταν ο προφήτης Ηλίας. Η ανάληψή του έγινε μέσα σε ένα φλεγόμενο άρμα το οποίο τραβούσαν δύο φωτεινά άλογα, συνοδευόμενα από έναν ανεμοστρόβιλο. Ο κυριότερος ρόλος του είναι να μεταφέρει τις προσευχές των ανθρώπων στο Θεό για να εισακουστούν. 

Λέγεται ότι είναι τόσο ψηλός που κάποιος άνθρωπος θα χρειαζόταν πεντακόσια χρόνια για να σκαρφαλώσει από τα πόδια του μέχρι την κορυφή του κεφαλιού του. 

Είναι δίδυμος αδελφός του Μέτατρον. Συνήθως απεικονίζεται με πουλιά να πετάνε γύρω του. 

Βοηθά τον Μιχαήλ στην καταπολέμηση των αρνητικών ενεργειών, ενώ είναι συνδεδεμένος και με την μουσική. Όταν τον επικαλείστε, να έχετε στραμμένη την προσοχή σας σε οποιαδήποτε μουσική ακούσετε στο μυαλό σας, διότι πολύ πιθανόν να είναι η απάντηση στις προσευχές σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου