Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014

Ενεργοποίηση και προγραμματισμός λίθων

Προγραμματίζουμε και ενεργοποιούμε τους λίθους μας αμέσως μόλις τους καθαρίσουμε.
Δείτε εδώ πως μπορούμε να καθαρίσουμε έναν λίθο.
Ενεργοποιώ το λίθο σημαίνει ότι κατευθύνω την ενέργειά μου και την επιθυμία μου μέσα του, ώστε να την επεξεργαστεί και να την υλοποιήσει. Μην ξεχνάτε ότι είναι ζωντανοί οργανισμοί.
Για παράδειγμα, ο ροζ χαλαζίας είναι ο λίθος της αγάπης. Αυτό δε σημαίνει ότι αν τον φοράω κάθε μέρα θα μου φέρει έναν καινούριο έρωτα, αν δεν του δώσω πρώτα την «εντολή» να το κάνει.

Η ενεργοποίηση των λίθων καλό είναι να πραγματοποιείται σε γέμιση Σελήνης και μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:


1. Ενεργοποίηση με οραματισμό

Για να ξεκινήσεις, κράτησε τον κρύσταλλο στο δεκτικό σου χέρι (το αριστερό αν είσαι δεξιόχειρας, το δεξί αν είσαι αριστερόχειρας). Σιγουρέψου ότι η αιχμή (μύτη) του κρυστάλλου –αν έχει- είναι στραμμένη προς τα πάνω. Οραματίσου μια λευκή ακτίνα φωτός να ρέει απ’το χέρι σου, πλημμυρίζοντας τον κρύσταλλο και στο τέλος να εξέρχεται απ’την αιχμή του. Συνέχισε τον οραματισμό μέχρι να νιώσεις ότι ο κρύσταλλος έχει φορτιστεί επαρκώς με το φως.

Τώρα κάθισε κάπου αναπαυτικά, συνεχίζεις να κρατάς τον κρύσταλλο. Πάρε βαθειές ανάσες μέχρι να χαλαρώσεις τελείως, σα να κάνεις διαλογισμό. Ο προγραμματισμός των λίθων λειτουργεί με νοητικές εικόνες, επομένως πρέπει να σχηματίσεις μια καθαρή εικόνα στο μυαλό σου η οποία θα αντανακλά την επιθυμία σου. Χρησιμοποίησε τη σκέψη σου για να ενσωματώσεις τη νοητική εικόνα στον κρύσταλλο.

●για θεραπεία, φαντάσου τον εαυτό σου υγιή, ευτυχισμένο και ζωηρό.
●για προσέλκυση αγάπης, φαντάσου ότι είσαι με τον αγαπημένο σου μαζί σε μια ευτυχισμένη στιγμή, ή ότι γνωρίσεις έναν υπέροχο σύντροφο.
●για οικονομικά και δουλειά, φαντάζου ότι κρατάς στα χέρια σου πολλά χαρτονομίσματα ή ότι βρίσκεσαι στο μαγαζί σου που είναι γεμάτο με κόσμο χαρούμενο που ψωνίζει συνεχώς.

Για οποιαδήποτε ενέργεια θέλεις να απορροφήσει ο κρύσταλλος, οραματίσου και την κατάλληλη εικόνα στο μυαλό σου. Επίσης νιώσε το συναίσθημα της χαράς και της ικανοποίησης να σε κατακλύζει και πέρασέ το και αυτό στον κρύσταλλο. 

Προσοχή!!! Μην προσπαθήσεις να προκαλέσεις κακό σε κάποιον μέσω των κρυστάλλων. Οι κρύσταλλοι λειτουργούν σαν καθρέφτης και όλη η αρνητική ενέργεια θα γυρίσει πάνω σου!

Στο σημείο αυτό μπορεί να αισθανθείς ότι ο λίθος έχει ζεσταθεί λίγο. Αυτό συμβαίνει επειδή η ενέργεια που δίνεις στο λίθο κινητοποιεί τα εσωτερικά του μόρια και τα κάνει να κινούνται σε μια υψηλότερη συχνότητα, δημιουργώντας ζέστη. Συνέχισε να του στέλνεις τις σκέψεις σου μέχρι να αισθανθείς ότι είναι φορτισμένος πλήρως και έτοιμος.

Μετά απ’αυτό μπορείς να του δώσεις φωνητική εντολή.
Ξεκινάμε πάντα με τη φράση «ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ...» και συνεχίζουμε με την επιθυμία μας σα να συμβαίνει ήδη. Δεν χρησιμοποιούμε τις λέξεις ΘΑ, ΘΕΛΩ, ΜΗΝ και ΔΕΝ. 
Το «θα» αναβάλλει συνέχεια την πραγματικότητα και κάθε μέρα θα ισχύει το «θα γίνει κάτι» αλλά στην ουσία δεν θα γίνεται ποτέ.
Το «θέλω» δηλώνει έκφραση μια επιθυμίας και όχι προγραμματισμό της πραγματικότητας.
Τα «μην» και «δεν» δηλώνουν προσδοκώμενο φόβο για κάτι αρνητικό, και ο φόβος αυτός είναι αρκετά δυνατός για να προσελκύσει την αρνητική κατάσταση αντί για τη θετική. 

Έτσι λοιπόν, για παράδειγμα μπορούμε να πούμε:
●...είμαι σε σχέση με το Γιώργο και είμαστε ευτυχισμένοι.
●...είμαι μια πετυχημένη ανθοπώλης και έχω καθημερινά πολλούς πελάτες που ψωνίσουν απ’το μαγαζί μου.
●...είμαι οικονομικά ανεξάρτητος και έχω πολλά χρήματα για να ικανοποιώ τις ανάγκες μου.
●...είμαι υγιής και ευτυχισμένος.

2. Ενεργοποίηση με ξάστρισμα

Το βράδυ της Πανσελήνου αφήνουμε τον κρύσταλλο σε εξωτερικό χώρο κάτω απ’το φως της Σελήνης. Μπορούμε καθώς τον κρατάμε να πούμε τρεις φορές την εντολή μας όπως αναφέρεται παραπάνω «Εργάζεσαι για να...».
Το πρωί πρωτού ξημερώσει τον μαζεύουμε.

Μετά την ενεργοποίση, τύλιξέ τον σ’ένα βαμβακερό ύφασμα μαζί με λίγη αποξηραμένη λεβάντα και φύλαξέ τον εκεί όποτε δεν τον χρησιμοποιείς.
Μην αφήσεις κανέναν άλλον να τον αγγίξει, διαφορετικά θα πρέπει να τον καθαρίσεις και να τον ενεργοποιήσεις ξανά.

Τώρα μπορούμε να φοράμε καθημερινά το λίθο πάνω μας, με τρόπο που να έρχεται σε άμεση επαφή με το δέρμα μας (αν είναι κόσμημα), να τον βάλουμε σε κάποιο μαγικό πουγγί μαζί με άλλα βότανα και αντικείμενα ή να τον χρησιμοποιήσουμε σε ξόρκια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου