Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014

Αρχάγγελος Μέτατρον ή Μετάθρονος

Το όνομά του σημαίνει «ο θρόνος που βρίσκεται δίπλα από το Θρόνο του Θεού»
Εκπέμπει με ένα λευκοπύρινο φως, έχει 36 ζευγάρια φτερά και τα μάτια του λάμπουν πιο δυνατά και από τον ήλιο. Είναι ένας πολύ δραστήριος άγγελος γιγάντιων καθηκόντων, μεγάλος γενετιστής και δάσκαλος. 

Υπήρξε ο προφήτης Ενώχ, απόγονος του Αδάμ, που έζησε 365 χρόνια στη Γη, μέχρι που αναλήφθηκε στους Ουρανούς. Ήταν ένας ικανός και τίμιος γραφιάς, που διατήρησε την θεϊκή αγνότητα της ψυχής του. Ανέλαβε μία παρόμοια εργασία στον Ουρανό, να καταγράφει τα όσα συμβαίνουν στη Γη, και στη ζωή του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά. Είναι δηλαδή επικεφαλής των λεγόμενων «ακασικών αρχείων», και μπορείτε να τον επικαλεστείτε αν θέλετε να εξερευνήσετε προηγούμενες ζωές. Θεωρείται κατά κάποιον τρόπο, ο «γραμματέας» του Θεού. Έχει προηγμένες ικανότητες προβολής στις διάφορες διαστάσεις. Μπορεί να προβάλλεται με την αιθερική του μορφή ταυτόχρονα στη Γη και σε άλλους πλανήτες. Μας βοηθά να κατανοήσουμε την ουράνια οπτική και να μαθαίνουμε πώς να εργαζόμαστε με το αγγελικό πεδίο. Ενθαρρύνει να ξεπεράσουμε την αναβλητικότητα και να κάνουμε τολμηρά βήματα προόδου. 

Έχει ξεχωριστή θέση στη καρδιά του για τα παιδιά: ενδιαφέρεται για την πνευματική τους αφύπνιση, για εκείνα που είναι υπερκινητικά ή με σύνδρομο ελλειμματικής προσοχής, για όσα έχουν ξεχωριστά πνευματικά χαρίσματα, ενώ τέλος βοηθά και τα παιδιά που αποχωρούν από τα εγκόσμια, ώστε να προσαρμοστούν στους Ουρανούς. 

Τέλος, θεωρείται ο αγγελικός πρίγκιπας της ειρήνης. Μεταδίδει την αίσθηση της ζεστής πατρικής φιγούρας, και μην εκπλαγείτε αν πιάσετε τον εαυτό σας να συνδέεται με το εσώτερο παιδί σας, όταν εκείνος βρίσκεται κοντά.

2 σχόλια:

 1. Πως μπορώ να τον επικαλεστώ για να μπορέσω να προοδεύει εργασιακά?να πάρω δύναμη και θάρρος?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Με δικά σου λόγια μπορείς!
   Ένα παράδειγμα:

   Αρχάγγελε Μέτατρον, εσύ που βρίσκεσαι δίπλα στο θρόνο του θεού, σε επικαλούμαι για να με βοηθήσεις να...
   Περίβαλέ με με το θεικό σου φως, ενεργοποίησε... (πχ. την δουλειά μου/ ή όποιον τομέα θεωρείς ότι έχεις "βαλτώσει") και διώξε από την αύρα μου οντότητες και σκεπτομορφές που με κρατάνε πίσω στον τομέα αυτόν, είτε προέρχονται από εμένα είτε από τρίτους.
   Δώσε μου δύναμη και θάρρος για να...
   Γένοιτο, γένοιτο, γένοιτο.

   Διαγραφή