Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014

Άγγελος Καμουήλ ή Χαμουήλ

Το όνομά του σημαίνει «αυτός που αναζητά το Θεό». Εκπέμπει σε ροζ χρώμα και είναι ένας τρυφερός, γλυκός άγγελος. Πρόκειται για τον άγγελο της αγάπης. 

Βοηθά να ανανεώσουμε και να βελτιώσουμε τις σχέσεις αγάπης και στοργής με τους άλλους, όπως επίσης να προσφέρουμε και να δεχόμαστε αγάπη χωρίς κανένα απολύτως συμφέρον. 

Επίσης, συνδράμει να ασχοληθούμε με σημαντικά κομμάτια της ζωής μας όπως είναι οι ρομαντικές σχέσεις, οι φίλοι, η καριέρα και ο σκοπός της ζωής μας. Διορθώνει τα λάθη, γαληνεύει προβληματισμένα μυαλά και παρέχει δικαιοσύνη. Βοηθά ειδικά σε καταστάσεις που αλλάζουν τη ζωή μας, όπως αντιπαραθέσεις, διαζύγιο, πένθος, ακόμη και απόλυση. 

Εάν έχετε φόβο για κάποια γεγονότα που συμβαίνουν στον κόσμο, καλέστε τον για την επέμβαση, την προστασία και την παρηγοριά που προσφέρει. Εργάζεται μαζί μας για να χτιστούν γερά θεμέλια στις σχέσεις και την επαγγελματική σταδιοδρομία μας, ώστε να έχουν διάρκεια και σημασία. 

Μπορείτε να τον επικαλεστείτε για οποιοδήποτε ζήτημα έχει να κάνει με ανεκτικότητα, κατανόηση, συγχώρεση και αγάπη. Ακόμη, όταν χρειάζεστε επιπρόσθετη δύναμη ή βρίσκεστε σε διαμάχη με κάποιον άλλο. Παρέχει κουράγιο, επιμονή και αποφασιστικότητα. Συνήθως μιλά με μεταφορές, παραβολές ή ακόμα και αινίγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου