Σάββατο, 14 Ιουνίου 2014

Το κέρμα της αφθονίας

Η ενέργεια της φλόγας του κεριού σε συνδυασμό με το νόμισμα θα προσελκύσουν καινούριες οικονομικές ευκαιρίες. Γίνεται Κυριακή σε γέμιση και διπλή ώρα Ήλιου.

Υλικά:
●ένα πράσινο κερί
●αιθέριο έλαιο κανέλα
●αιθέριο έλαιο βανίλια ή εκχύλισμα βανίλιας
●νόμισμα της μεγαλύτερης οικονομικής αξίας (ένα 2ευρώ)













Με το νύχι σου χάραξε στη μία μεριά του κεριού το όνομά σου και τη γέννα σου, με φορά από τη βάση προς το φυτίλι (πχ. ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ). Στην άλλη μεριά χάραξε με την ίδια φορά τις λέξεις ΠΛΟΥΤΟΣ και ΑΦΘΟΝΙΑΆλειψε το κερί με την κανέλα και τη βανίλια και άναψέ το. 

Πέρασε το κέρμα μέσα απ’τη φλόγα του κεριού αρκετές φορές, μέχρι να νιώσεις ότι «φορτίστηκε» και μετά βάλτο κάτω απ’το κερί. Άφησέ το να λιώσει τελείως πάνω στο κέρμα.


Αφού λιώσει, πάρε το κέρμα μαζί με τα αποκέρια που έχει πάνω του και βγες έξω απ’την είσοδο του σπιτού. Βάλτο μέσα στο δεξί παπούτσι σου και άρχισε να σέρνεις τα βήματά σου προς την πόρτα, μέχρι να μπεις μέσα. Καθώς το κάνεις αυτό πες:


Όπως σέρνω μαζί μου το κέρμα της αφθονίας

έτσι να σέρνεται πίσω μου ο πλούτος και να με ακολουθεί
μέσα στο σπίτι/μαγαζί μου μου εμένα την τάδε γέννα της τάδε!

Το ίδιο μπορείς να κάνεις και έξω απ’το μαγαζί σου αν θέλεις να το μελετήσεις για την επιχείρησή σου. Μόλις μπεις μέσα βγάλε το κέρμα απ’το παπούτσι, τύλιξέ το σε ένα πράσινο ύφασμα και βάλτο μέσα στο πορτοφόλι σου ή την ταμειακή μηχανή (αν έχεις μαγαζί). Το κέρμα δεν θα το ξοδέψεις ποτέ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου