Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014

Πως λιβανίζουμε

Το λιβάνι χρησιμοποιείται παραδοσιακά για τον καθαρισμό από τις αρνητικές ενέργειες. Ωστόσο, λίγοι είναι εκείνοι που λιβανίζουν με τον σωστό τρόπο. 

Βάλτε αρκετό λιβάνι στο θυμιατό (αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και βότανα κατάργησης, όπως το φασκόμηλο) και ανάψτε μαζί ένα κερί λευκό ή μελισσοκέρι. Δηλώστε την πρόθεσή σας να καθαρίσετε τον χώρο από κάθε κακή ενέργεια. 

Ξεκινήστε από την είσοδο του σπιτιού και κινηθείτε αριστερόστροφα μέσα στο σπίτι σας. Μπείτε σε κάθε δωμάτιο και, πάλι κινούμενοι αριστερόστροφα, κάντε ένα σταυρό με το θυμιατό και ένα με το κερί σε κάθε γωνία. Κλείστε την πόρτα του δωματίου και συνεχίστε σε όλα τα δωμάτια με τον ίδιο τρόπο, μέχρι να γυρίσετε και πάλι στην είσοδο. Αφήστε εκεί το κερί να καίει. 


Ετοιμάστε ένα καινούργιο λιβανιστήρι. Κινηθείτε δεξιόστροφα και κάντε την ίδια διαδικασία. Όταν γυρίσετε στην είσοδο, αφήστε το λιβανιστήρι να ξεθυμάνει. 

Ανοίξτε όλα τα παράθυρα για λίγο. 
Πηγή: Εγχειρίδιο Φυσικής Μαγείας

1 σχόλιο:

  1. To θυμιατο και το κερι τα αφηνεις να καουν και να σβησουν μεσα απο την εισοδο η τα βγαζεις εξω απο την πορτα . Τι κανουμε τα υπολοιματα απο το θυμιατο και το κερι? ευχαριστω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή