Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014

Χάραγμα, επάλειψη και ενεργοποίηση των κεριών

Το Χάραγμα του Κεριού

Το επόμενο βήμα σας είναι να χαράξετε το κερί ώστε να γίνει προσωπικό, αλλά και για να δηλώσετε το θέμα της τελετής. Με το χάραγμα το κερί αρχίζει να φορτίζεται με την επιθυμία σας.


Πάρτε τη βελόνα που έχετε για αυτόν το σκοπό και ξεκινήστε το χάραγμα με τα αρχικά σας, την ημερομηνία γέννησης και το ζώδιό σας, δηλαδή τα προσωπικά σας στοιχεία. Στη συνέχεια χαράξτε κάτι που να δηλώνει την επιθυμία σας. Για παράδειγμα, για αγάπη χαράξτε μια καρδιά ή δύο καρδιές μαζί, για χρήματα το σύμβολο € (ευρώ). Την ώρα που χαράζετε φροντίστε να σκέφτεστε το επιθυμητό αποτέλεσμα σαν να είναι γεγονός. Μιλήστε μεγαλόφωνα για να επιβεβαιώνετε την επιθυμία σας και την πραγματοποίησή της, για παράδειγμα, "Εγώ (το όνομά σας) θα έχω σύντομα την ιδανική αγάπη που επιθυμώ (χάραγμα μιας καρδιάς) γιατί το αξίζω".


Μπορείτε να ενισχύσετε το χάραγμα σας με ρούνους που θα σας δώσουν τη δύναμή τους. Οι πιο βασικοί ρούνοι για χάραγμα στο κερί είναι:

Πλούτος, ευημερία, κοινωνική επιτυχία 
Γρήγορη αλλαγή, βελτίωση, καλή υγεία, προστασία υγείας 
Ένωση, συνεταιρισμός, δυνάμωμα σχέσης 
Αρμονία, χαρά, δόξα ευτυχία, εκπλήρωση επιθυμιών αγάπη 
Προστασία, ανώτερη βοήθεια Νίκη, επιτυχία Χαράξτε σε όλη την επιφάνεια του κεριού. Εάν η εργασία σας αφορά κάτι αυξητικό, χαράξτε οριζόντια ή κάθετα από το επάνω μέρος του κεριού προς το κάτω μέρος του κεριού. Εάν η εργασία σας αφορά κατάργηση, χαράξτε οριζόντια ή κάθετα από το κάτω μέρος του κεριού προς το πάνω μέρος του (δηλαδή θα αναποδογυρίσετε το κερί και θα το χαράξετε).


Στην περίπτωση που η εργασία σας αφορά δύο άτομα, για παράδειγμα επιθυμείτε να ενισχύσετε την αγάπη σε μια σχέση, θα βάλετε τα προσωπικά στοιχεία και των δύο ατόμων επάνω στο κερί.


Επίσης, εάν επαναλαμβάνετε την εργασία σας για μερικές μέρες, μπορείτε (προαιρετικά) να χωρίσετε το κερί σε αντίστοιχα μέρη για να ξέρετε πόσο θα καίτε κάθε ημέρα.


Η Επάλειψη του Κεριού


Η επάλειψη του κεριού με αιθέριο έλαιο είναι το επόμενο στάδιο μετά το χάραγμα του κεριού. Με αυτόν τον τρόπο το κερί θα αποκτήσει ακόμα ισχυρότερες δονήσεις μέσα από την ενέργεια του ελαίου και παράλληλα θα φορτιστεί με τις δικές σας ενεργειακές δονήσεις. Έτσι το κερί γίνεται η επέκταση της πνευματικής σας δύναμης.


Πάρτε πρώτα το έλαιο-βάση και ρίξτε μια μικρή ποσότητα στις παλάμες σας. Στη συνέχεια ρίξτε μερικές σταγόνες από το αιθέριο έλαιο. Αυτό το κάνετε για να έχετε μεγαλύτερη ποσότητα ελαίου, αλλά και για να αποφύγετε να "καούν" οι παλάμες σας στην περίπτωση που το αιθέριο έλαιο έχει τέτοιες ιδιότητες.


Φέρτε τα χέρια σας στο ύψος της καρδιάς σας (4ο ενεργειακό) και φορτίστε το έλαιο αναφέροντας το στόχο σας. Έπειτα τρίψτε τις παλάμες σας δυνατά μέχρι να νιώσετε ότι γλιστρούν άνετα και είναι θερμές. Την ώρα που το κάνετε οραματιστείτε και πάλι το στόχο σας πραγματοποιημένο.


Όταν νιώσετε γεμάτοι με ενέργεια και δυνατοί, πάρτε το κερί στα χέρια σας και κρατήστε το όρθιο (εάν πρόκειται για αύξηση) ή ανάποδα (εάν πρόκειται για κατάργηση). Πείτε την επιθυμία σας, ώστε να ενημερώσετε το κερί για το τι θέλετε να επιτύχετε. Στη συνέχεια αρχίστε να τρίβετε το κερί απαλά, κρατώντας το με το ένα χέρι και τρίβοντας με το άλλο. Όπως είπαμε και στο χάραγμα, εάν θέλετε να ελκύσετε κάτι, θα τρίψετε το κερί από την κορυφή (φιτίλι) προς τη βάση του. Εάν εργάζεστε για να τελειώσετε ή να καταργήσετε κάτι, αλείψτε αντίθετα, δηλαδή από τη βάση του κεριού προς τα επάνω (για ευκολία κρατήστε το κερί ανάποδα).


Η Ενεργοποίηση του Κεριού


Την ώρα που τρίβετε το έλαιο στο κερί, θα βάλετε μέσα του την επιθυμία σας που θα αρχίσει να εισακούγεται και να ενεργοποιείτε με το άναμμά του.


Με τα πόδια σας να πατούν στερεά στο πάτωμα φέρτε το κερί στο ύψος της καρδιάς σας. Συγκεντρωθείτε στην επιθυμία σας με ένταση και πάθος. Πάρτε βαθιές αναπνοές που θα ενισχύσουν την ενέργειά σας. Δείτε την εικόνα της υλοποιημένης ευχής σας να ζωντανεύει μπροστά στα μάτια σας.


Οραματιστείτε την επιθυμία σας σαν μια ακτίνα φωτός να εκπέμπεται από την καρδιά σας και να μπαίνει μέσα στο κερί. Ενισχύστε την ακτίνα αυτή με την ενέργεια που εκπέμπουν οι παλάμες σας.


Συνεχίστε να τρίβετε το κερί απαλά μέχρι να νιώσετε ότι η ενέργεια έχει εισχωρήσει πλήρως μέσα του. Όταν σας δημιουργηθεί η αίσθηση της εσωτερικής γαλήνης, της ψυχικής ευφορίας και της πληρότητας, θα καταλάβετε ότι το κερί σας έχει ενεργοποιηθεί.


Έλεγχος της φόρτισης του κεριού


Εάν από περιέργεια θελήσετε να ελέγξετε την ενέργεια του φορτισμένου κεριού, μπορείτε να χρησιμποιήσετε ένα εκκρεμές. Βάλτε το εκκρεμές επάνω από το κερί και αφήστε το να αιωρηθεί κάνοντας την ερώτηση: Πόση ενέργεια υπάρχει στο κερί; Παρατηρήστε πόσο έντονα θα κινηθεί, πόσους κύκλους θα κάνει, το άνοιγμα που θα έχουν οι κύκλοι. Συγκρίνετε με ένα από κερί για να δείτε τη διαφορά.


Πηγή: Εγχειρίδιο Φυσικής Μαγείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου