Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014

Τι να περιμένετε

Να είστε ανοιχτοί και δεκτικοί όσον αφορά το πως θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία σας. Μπορεί να σας φαίνεται αντιφατικό, ωστόσο το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ζητήσετε μεν κάτι συγκεκριμένο, χωρίς ωστόσο να περιμένετε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα, γιατί μερικές φορές μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο από ότι περιμένατε ή να έχετε μια διαφορετική εξέλιξη. Μπορεί να ζητάτε, για παράδειγμα, να πάρετε μια θέση προϊσταμένου και να σας προκύψει θέση διευθυντή σε διαφορετικό τμήμα.
Εάν μετά την εργασία σας δεν κινητοποιηθεί τίποτα ή έρθει κάποιο εμπόδιο, αγνοήστε το και επιμείνετε στο στόχο σας, χωρίς να επηρεαστείτε. Είναι αρκετά πιθανό να υπάρξουν αρνητικές αντιδράσεις ή μπλοκαρίσματα. Κάποια εμπόδια έρχονται για να επιβεβαιώσετε πόσο θέλετε το στόχο σας, για να δείξετε το δυναμισμό σας, για να ενισχυθεί ο χαρακτήρας σας. Μόλις έχετε σημάδια υλοποίησης, σημαίνει πως η διαδικασία έχει ξεκινήσει. Εδώ θα ήταν καλό να επαναλάβετε τη διαδικασία ώστε να σταθεροποιήσετε την τελική υλοποίηση.

Στα πρώτα σημάδια υλοποίησης διατηρήστε την ψυχραιμία σας και χρησιμοποιήστε τη λογική σας για να ελέγξετε εάν αυτό που συμβαίνει είναι αυτό που θέλετε. Μερικές φορές υπάρχουν κάποια μικρά σημάδια που μοιάζουν με την υλοποίηση του στόχου, αλλά δεν είναι ο στόχος σας. Για παράδειγμα, εάν ψάχνετε για σύντροφο και σας τηλεφωνήσει κάποιο άτομο από το παρελθόν που είχατε τότε απορρίψει, μην ενθουσιαστείτε. Όπως δεν σας έκανε στο παρελθόν, ούτε και τώρα θα σας κάνει. Εάν ψάχνετε για εργασία και σας προτείνουν μια στην άκρη της γης, περιμένετε για κάτι καλύτερο. Αυτό γίνεται γιατί το πρώτο πράγμα που θα τραβήξετε είναι η προηγούμενη στάση που συνηθίζατε να έχετε ή οι προηγούμενες καταστάσεις.

Πηγή: Εγχειρίδιο Φυσικής Μαγείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου