Σάββατο, 5 Ιουλίου 2014

Έλαιο ακολούθα με αγόρι μου

Ένα έλαιο Hoodoo που χρησιμοποιείται για υποταγή, και όχι για ερωτική προσέλκυση. Η παράδοση λέει πως το χρησιμοποιούσαν οι ιερόδουλες της εποχής ώστε οι πελάτες να διαλέξουν εκείνη που φορούσε το έλαιο και όχι κάποια άλλη.
Στα αγγλικά ονομάζεται Follow me boy, το μυστικό είναι ότι δίνουμε έμφαση στη λέξη me και όχι στο follow. Οι ιερόδουλες δηλαδή δεν ήθελαν να προκαλέσουν στον άντρα ερωτική επιθυμία διότι αυτήν την είχε ήδη εφόσον πήγαινε εκεί. Το ζήτημα ήταν να "ακολουθήσει" -να διαλέξει δηλαδή τη μία συγκεκριμένη. Έτσι και στη μαγεία δεν χρησιμοποιούμε αυτό το έλαιο για να διεγείρουμε συναισθήματα αγάπης σε κάποιο πρόσωπο, αλλά για να το υποτάξουμε στη θέλησή μας.
Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις:

●για να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου

●για να βγάλεις ευκολότερα εις πέρας μια υπόθεση που έχει να κάνει με άτομα κύρους και εξουσίας (πχ. το αφεντικό σου, αστυνομία, δικαστικές υποθέσεις κλπ.) για να περάσει το δικό σου.
●σε ερωτικές υποθέσεις, όταν θέλεις σαν γυναίκα να έχεις το πάνω χέρι, ειδικά σε σεξουαλικά παιχνίδια ρόλων, ΟΜΩΣ δεν μπορείς να μετατρέψεις τον άλλον σε υποχείριό σου μέσα στη σχέση. Θα πρέπει να είναι ο άλλος απ'τη φύση του υποτακτικός σαν χαρακτήρας και απλώς θα ενισχύσεις αυτό το στοιχείο.
Η Συνταγή

Σε ένα μπουκαλάκι βάλε 50ml αμυγδαλέλαιο πρόσθεσε τα εξής βότανα: 

ρίζα ίριδας, λεβάντα, ρίζα αρωματικού κάλαμου, μέντα, γλυκόριζα, φύλλα δαμιάνας, άνθη γιασεμί
●αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο 
●αιθέριο έλαιο βανίλια 
●αιθέριο έλαιο γιασεμί
●αιθέριο έλαιο περγαμότο

Τα βότανα θα τα πάρεις σε αποξηραμένη μορφή, θα τα κάνεις σκόνη και μετά θα τα προσθέσεις στο μπουκάλι. Μόλις τελειώσεις κλείσε καλά το μπουκαλάκι και τοποθέτησέ το σε σκοτεινό μέρος για έναν σεληνιακό μήνα πρωτού το χρησιμοποιήσεις. Τουλάχιστον για μια φορά την ημέρα θα το ανακινείς. Μετά τον ένα μήνα, σούρωσέ το και είναι έτοιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου