Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014

Συμβουλές για τα κεριά

Φροντίστε τα κεριά που χρησιμοποιείτε να είναι αγνά. Έτσι εξασφαλίζετε την καλύτερη ενέργεια και αποφεύγετε να γεμίσει με καπνό ο χώρος σας.

Τα κεριά πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί για κάτι άλλο. Μην χρησιμοποιήσετε ένα κερί που έχετε βάλει για να στολίσετε έναν χώρο.


Χρησιμοποιείτε πάντοτε κεριά που έχετε πρώτα καθαρίσει.

Μην χρησιμοποιείτε σπίρτα για να ανάβετε τα κεριά. Το θείο και ο φώσφορος δημιουργούν αρνητικές δονήσεις. Χρησιμοποιείστε έναν αναπτήρα που θα έχετε μόνο για αυτόν το σκοπό ή ένα άλλο αναμμένο κερί.

Μην ανάψετε ξανά ένα κερί που έσβησε μόνο του στην διάρκεια μιας εργασίας. Όταν σβήνει ένα κερί είτε δείχνει ότι η διαδικασία τελείωση ή ότι δεν πρέπει να συνεχίσετε. Επίσης αν το κερί διαρκώς βγάζει καπνούς, είναι σημάδι πως πρέπει να σταματήσετε.

Μην χρησιμοποιείτε στραβωμένα ή σπασμένα κεριά γιατί δεν θα οδηγήσουν την ενέργεια σωστά. 


Επίσης μην χρησιμοποιείτε κεριά χρησιμοποιημένα που έχουν ήδη προγραμματιστεί για έναν άλλο σκοπό. Εάν το κάνετε θα καταλήξετε σε ένα μέτριο αποτέλεσμα.


Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το κερί σας για περισσότερο από μια μέρα σβήστε το χωρίς να το φυσήξετε ώστε να σφραγίσετε την ενέργεια. Αγοράστε έναν κηροσβέστη ειδικά για αυτό τον λόγο. 


Φυσήξτε μόνο την τελευταία μέρα για να δηλώσετε ότι τελειώσατε ή αφήστε το να σβήσει μόνο του.


Εάν η εργασία σας διαρκεί πάνω από μια μέρα φροντίστε να καίτε το κερί σας στο ίδιο μέρος γιατί έτσι ενισχύεται η ενέργειά του.


Αποφύγετε να πιάσουν άλλοι το κερί σας. Επίσης προφυλάξτε το από τα αδιάκριτα βλέμματα.


Προσέχετε μην πιάσετε φωτιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου