Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014

Γιατί δεν πραγματοποιείται η επιθυμία σας

Στην περίπτωση που έχει περάσει ένας κύκλος Σελήνης και δεν έχετε δει την παραμικρή ανταπόκριση σε αυτό που ζητήσατε, καλό είναι να ελέγξετε μήπως συμβαίνει κάτι από τα παρακάτω.

Κάτι δεν κάνετε καλά. Διαβάστε στο τετράδιο εργασίας τι κάνετε και τσεκάρετε μήπως κάτι που χρησιμοποιήσατε δεν ήταν σωστό για την περίπτωσή σας ή δεν κάνατε την εργασία οργανωμένα. Ενδεχομένως η προσωπική ενέργεια που βάλατε ήταν λίγη. Όπως είπαμε, ο οραματισμός και η συγκέντρωση της ενέργειας που θα φορτίσει το κερί σας πρέπει να είναι η μέγιστη δυνατή.


Δεν πιστέψατε ολόψυχα σε αυτό που κάνατε. Την ώρα που εργαζόσασταν, αλλά και αφού τελειώσατε, επιτρέψατε στην αμφιβολία να είναι μέσα σας δημιουργώντας μια αρνητική σκεπτομορφή. Δεν θα πρέπει να έχετε την παραμικρή αμφιβολία ότι θα πετύχετε. Μέσα σας πρέπει να υπάρχει θετικότητα και αυτοπεποίθηση, διεύρυνση και αίσθηση αρμονίας.

Η διατύπωση της επιθυμίας σαν ήταν ασαφής. Ξαναδιαβάστε όσα γράψατε στο χαρτί της επιθυμίας σας και διατυπώστε τα με διαφορετικό τρόπο.


Η επιθυμία σας και ο στόχος σας δεν είναι καλός για εσάς. Είναι γεγονός ότι μερικές φορές το ίδιο το σύμπαν αποφασίζει για το αν αυτό που ζητάτε είναι για το όφελός σας.


Ίσως να πρέπει να πάρετε ένα μάθημα πρώτα. Εάν, για παράδειγμα, προσπαθείτε να ξεφύγετε από μια δυσάρεστη κατάσταση και βλέπετε ότι δεν γίνεται τίποτα, θα πρέπει να αναρωτηθείτε τι φέρνει αυτή η αρνητική κατάσταση σαν μάθημα στη ζωή σας.


Δεν είναι ο σωστός χρόνος να υλοποιηθεί η επιθυμία σας, ίσως να μην είναι η κατάλληλη στιγμή να παρουσιαστεί αυτό που θέλετε ή να παρουσιαστεί με ένα διαφορετικό τρόπο. Ειδικά για τη δεύτερη περίπτωση, θα πρέπει να παραμένετε ανοιχτοί σχετικά με τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία σας.

Πηγή: Εγχειρίδιο Φυσικής Μαγείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου