Σάββατο, 5 Ιουλίου 2014

Βότανα για ευημερία

Άλφα -άλφα: λέγεται πως αν το έχεις σπίτι σου δεν θα πεινάσεις ποτέ, φέρνει καλή τύχη αν πάρεις ένα βλασταράκι και το φυλάς μέσα στο πορτοφόλι σου η σε ένα μενταγιόν πάνω σου. Όταν συνδυάζεται μαζί με άλλα βότανα χρημάτων, ενισχύει τις δυνάμεις τους.

Αρωματοπίπερο: φέρνει τύχη και επιτυχία στις επιχειρήσεις. Μπορείς να το κουβαλάς μαζί σου ή να το κάψεις σαν θυμίαμα ή να το σκορπίσεις (σε μορφή σκόνης) στις τέσσερις γωνίες τις επιχείρησης.
Βασιλικός: μούλιασε φύλα βασιλικού για 3 μέρες σε νερο και μετά ράντισε με αυτό την επιχείρησή σου για να προσελκύσεις οικονομική επιτυχία. Τα φύλλα του μπορείς να τα έχεις πάντα στο πορτοφόλι σου.

Δάφνη: εκτός απ’το ότι ενισχύει τη διαίσθηση βοηθάει και στο να βρεις μια νές δουλειά ή να πάρεις προαγωγή. Γράψε σε ένα φύλλο δάφνης αυτήν την επιθυμία σου και κάψτο, επίσης μπορείς να τα βράσεις σε νερό και να σφουγγαρίσεις με αυτό το σπίτι σου.


Χαμομήλι: αν πλύνεις τα χέρια σου με αφέψημα χαμομηλιού, θα σου φέρει τύχη στα τυχερά παιχνίδια.


Μοσχοκάρφια: τα καις σε καρβουνάκι ή τα φυλάς στο πορτοφόλι σου ή τα κουβαλάς πάνω σου μέσα σε ύφασμα για να προσελκύσεις χρήματα.


Κανέλα: φέρνει γρήγορα χρήματα. Την καις στο καρβουνάκι ή την ρίχνεις στο πορτοφόλι σου ή πασπαλίζεις μέσα στην ταμειακή μηχανΉ της επιχείρησής σου.


Σιτρονέλλα: τα φύλλα της προσελκύουν δουλειά στην επιχείρηση. Μπορείς να τα κάψεις στο καρβουνάκι –όμως επειδή είναι τοξικό για τα πουλιά, μην κάψεις στο σπίτι σου αν έχεις κάποιο καναρίνι.


Πεντάφυλλο τριφύλλι: το πιο ισχυρό σε θέματα οικονομικά, το καις, το κουβαλάς μαζί σου μέσα σε ύφασμα ή στο πορτοφόλι σου, πρόσθεσέ το σε κάποιο θυμίαμα ή έλαιο προσέλκυσης χρημάτων.


Πιπέρι Γουινέας (πιπέρι μελεγκέτα): οι κόκκοι του φέρνουν καλή τύχη  και καθοδήγηση σε θέματα καριέρας και οικονομικά. Τους κουβαλάς στο πορτοφόλι σου ή σε ύφασμα ή κάτω απ’το μαξιλάρι σου.


Σπόροι αρκεύθου: φυτό που σχετίζεται με το Δία, φέρνουν καλοτυχία και επιτυχία στην επιχείρηση.


Αγιόκλημα: τα φύλλα του προσελκύουν τύχη, πελατεία και ευημερία. Σε συνδυασμό με άλλα βότανα κάνει τα χρήματα να έρχονται πιο γρήγορα.


Μέντα: προσελκύει καλά πνεύματα και φέρνει καλή τύχη σε όποιον την έχει μαζί του.


Πατσουλί: πρόσθεσέ τα φύλλα του σε έλαια ή βότανα ευημερίας και να ενισχύσει τη δύναμη του μείγματος. Όταν καίγεται φέρνει ανάπτυξη στην επιχείρηση.


Φύλλα φράουλας: κουβάλα τα πάω σου για να έλξεις καταστάσεις τύχης.


Περγαμότο(αιθέριο έλαιο): για προσέλκυση χρημάτων και επιτυχίας.


Ρίζα Galangal: για επιτυχία σε δικαστικές υποθέσεις.


Πιπερόριζα (ginger): καίγεται σε μορφή σκόνης στο καρβουνάκι για χρήματα και επιτυχία.


Πορτοκάλι: ξύσμα φλούδας πορτοκαλιού χρησιμοποιείται συχνά σε σκόνες ευημερίας, το αιθέριο έλαιο φέρνει επιτυχείς εργασιακές διαπραγματεύσεις.


Πεύκο (αιθέριο έλαιο και πευκοβελόνες): ευημερία


Γιασεμί (άνθη και έλαιο): προσέλκυση χρημάτων


Ρίζα Ιωάννη Κατακτητή: τύχη, χρήματα, επιτυχία, πολύ ισχυρό όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλα βότανα. 


Αμυγδαλέλαιο: εκτός από λαδι –βάση αποτελεί και από μόνο του έλαιο ευημερίας.


Παιωνία: όταν καίγεται φέρνει τύχη και επιτυχία στην επιχείρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου