Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014

Το άναμμα και το σβήσιμο του κεριού

Το Άναμμα του Κεριού

Με το άναμμα του κεριού η ενέργεια που έχει συγκεντρωθεί και αφορά την επιθυμία σας και το στόχο σας θα απελευθερωθεί και θα πάει στο σύμπαν για να εισακουστεί η παράκλησή σας.


Ανάψτε το κερί σας και στη συνέχεια πάρτε το χαρτί που έχετε γράψει την επιθυμία σας και διαβάστε το με όλη την ένταση της ψυχής σας. Δεν χρειάζεται να φωνάζετε, αλλά α το αισθάνεστε. Αφήστε τα συναισθήματα να σας πλημμυρίζουν, νιώστε δύναμη μέσα σας.

Διαβάστε την επιθυμία σας όσες φορές θέλετε, τόσες που να νιώσετε ικανοποίηση και ευχαρίστηση. Όταν τελειώσετε, σηκώστε προσεκτικά το κηροπήγιο και βάλτε το χαρτί από κάτω (εκτός εάν έχετε αποφασίσει να κάνετε κάτι άλλο, όπως, για παράδειγμα, να το κάψετε).Το Σβήσιμο του Κεριού

To σβήσιμο του κεριού σηματοδοτεί το κλείσιμο της εργασίας σας. Εάν έχετε αποφασίσει να κάνετε εργασία μίας μόνο ημέρας, θα αφήσετε το κερί σας να καεί μέχρι τέλους, παρόλο που θα έχετε σταματήσει τον οραματισμό και θα έχετε καταργήσει τον κύκλο προστασίας. Δεν χρειάζεται να παραμείνετε στον ίδιο χώρο. Εάν επαναλάβετε τη διαδικασία, σβήστε το κερί σας με τον κηροσβέστη και αφήστε το (στην περίπτωση που δεν θα έρθει σε επαφή με αδιάκριτα μάτια) ή φυλάξτε το μέχρι την επόμενη επανάληψη. Στην επανάληψη θα κάνετε μόνο τον κύκλο προστασίας και τον οραματισμό.


Στην περίπτωση που η ενέργειά σας είναι ημερήσια και πρέπει να τη σταματήσετε προσωρινά (γιατί, για παράδειγμα, θα πρέπει να φύγετε) και δεν θέλετε να αφήσετε το κερί να καεί μόνο του, σβήστε το με τον κηροσβέστη και μόλις μπορέσετε ανάψτε το χωρίς να κάνετε κύκλο και αφήστε το να λιώσει.


Σας υπενθυμίζω ότι εάν σβήσετε το κερί με φύσημα δηλώνετε ότι η εργασία σας έχει τελειώσει. Εάν το κάνετε κατά λάθος, σταματήστε εκεί.


Πηγή: Εγχειρίδιο Φυσικής Μαγείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου